48

Анонимен

преди 6 години

Споко! Всички средновековни болести ще се върнат с мигрантите и дори ваксините няма да помогнат.

47

venix

преди 7 години

Всичко се промени с времето. Ако преди ваксините се използваха за добро, сега същите съдържат по-високо съдържание на живак (доста са различни от преди) и то с конкретна цел, разбира се - съвсем да ни затрият.

46

до 47

преди 7 години

Баба ти само на антибиотици и ваксини го е карала.

45

до 35

преди 7 години

Аз съм страдал от ваксина, не ми трябва да съм дълбок специалист, за да ти кажа / по-добре да умра, отколкото да живея с някои от страничните ефекти. А който иска да се ваксинита и по10 пъти.

44

Анонимен

преди 7 години

До ехТо в стила на закачката между Мишева и Рашева, и ти да идеш на екзотична почивка в дебрите на Азия и Африка, инсектит да те нахапят, смугъл продавач с ръце немити след ВЦ по голяма деликатес да ти продаде, чашата за кафе да ти оближат, чаршафите в хотела трета свежест да са, и още, и още...

43

антибиотици

преди 7 години

От антибиотиците признавам единствени- най-първите ,които са излезли на пазара.Искам от моя лекар само в много крайни случаи и то основно пеницилин. Особенно след като преди няколко години си пострадах здравата от съвременен антибиотик.Чели ли сте за СТРАНИЧНИТЕ ефекти на новите антибиотици,които са изцяло химия-ще се уплашите.Всъщност, докато уж лекуват едно -те атакуват бъбреците,черения дроб и стомаха-по начин,който ще се ужасите. Но нека всеки да си избира методите.

42

Анонимен

преди 7 години

Ами като ще е така да спрем и антибиотиците и да почнем да мрем от чума, заедно с коктейла от шарки и др. вирусни инфекции от които ни пазят ваксините.

41

ех

преди 7 години

Хаквайте си на вас и на децата си ,колкото може повече ваксини...нека бройката да им да достигне до стотина .Особенно ваксинирайте малките бебенца и то в периода ,докато се оформя имунната защита. Ваксинирайте и не питайте.Всяка есен си поставяйте по няколко противогрипни ваксини ,ваксинирайте и момченцата против рубеола,защото не се знае -може да забременят и да изложат плода на опасност. И не се учудвайте защо са нарастнали автоимунните заболявания-от нещо друго ще да е..да.а :)

40

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 39Когато се говори за хепатит Б, коректният и най-вече верен коментар е "предава се по кръвен път". Идеята е превенция от ранн възраст. А иначе, с хепатит Б може да се сподобиеш и през всяка открита рана и/или пренос на кръв и телесни течности при манипулации в зъболекарски и лекарски кабинети или при направата на татуировка, когато хигиената е компроментирана, както и при ползването на чужди четка за зъби, прибори за бръснене, и т.н.

39

Анонимен

преди 7 години

Нека да не е задължително ваксинирането, но после ако детето се разболее, да не се взимат пари от касата, а умните родители да поемат на 100% лечението. И като им умират децата, да не хранят лекарите и да не се занимавата да си правят нови!

38

Ваксър с вакса

преди 7 години

За какво са Ви ваксини? Пийте светена вода. Или още по-добре светена вода от Хасково. Така имунната Ви система ще мутира и няма да Ви лови нито детски паралич, нито рубеола и морбили. Ако не можете да намерите светена вода от Хасково, а сте любители на алкохола, пийте докато се спиртосате.Така тялото Ви ще е постоянно дезинфектирано срещу всякакви опасни вируси.

37

Анонимен

преди 7 години

Болести като аутизъм или автоимунни имат бум напоследък . В последните години ваксините стават все повече и повече валентни . Тези които са ваксинирани преди години не са ваксинирани с толкова многовалентни . И не казвам ,че ваксината е вредна а комбинацията от многото болести на които малкият не укрепнал организъм е подложен на всеки 3 месеца . А и умниците които пропагандират ваксиниране, нека някои ми обясни , защо на новородено се слага хепатит Б , който се предава по полов път ?

36

Анонимен

преди 7 години

До NowЗа мое съжаление, имам повече от нужния опит и знания. Мисля, че SLE е повече от достатъчно. Въпреки това, не съм убеден, че вината е в задължителните ваксини. Не съм медицински грамотен, и трудно бих доказал твърденията си аргументирано, но от позицията на лаик и за няколкото случая за които знам, автоимунното заболяване сред тинейджъри е настъпило след прилагането на противогрипна ваксина и на такава срещу папиломавирус. А не след задължителните срещу морбили, ДТК, хепатит и т.н.

35

Анонимен

преди 7 години

Разбира се че са полезни. Да не искате всички да почнем да мрем от 'средновековни' болести.

34

77777

преди 7 години

Достатъчно много хора пострадали от ваксини имам около мен, че да вярвам като ***, че ваксините не вредят. Разбира се не отричам, че има и полза от ваксините.

33

ogog

преди 7 години

Аз мисля, че повечето от Вас вярват в Chemtrails. Свещенна простотат извира от повечето от вашите коментари, а късата Ви памет безязва новия изгрев на дифтерита. Интересно е е че 99% нямат обща култура по биология, химия и физика, да не говорим за математика и статистика, но се чувстват компетенти да се изказват за съдържание и действие на една ваксна. Много интересно.

32

Божидар

преди 7 години

Другарите фармацевти пак гладни за пари, ни убеждават как трябва да консумираме продукта им без да има нужда, и са впрегнали верните си роби от ЮденВеле да ни извършат продажбата.Както казаха и преди мен - ваксината като всяко лекарство продукт на химическата индустрия има и позитиви, и негативи.И също като всяко лекарство не трябва да се ползва "Просто ей така" - с лакомията си за пари наблъскаха огромно количество ненужни ваксини -2/3, които дават все повече и повече отклонения за децата.

31

Анонимен

преди 7 години

Въпросът има две страни - ваксините наистина вредят, но и без ваксини също не е добре. Който си мисли, че ваксините са напълно безвредни, да ходи да се прегледа! Много интересна е хипотезата на д-р Андрю Уейкфийлд и тя си заслужава задълбочено изследване, но фармацевтичните компании набързо взеха мерки да си запазят безнеса и сега лекарите не смеят да казват истината. Съветвам всички да прочетат какво точно казва д-р Андрю Уейкфийлд и как една конкретна ваксина предизвиква низ от събития.

30

Анонимен

преди 7 години

Ваксините като всеки медикамент си имат показания и противопоказания. Това, че калпави лекари не ги знаят не прави ваксините лоши. Нека не прехвърляме проблема от болната глава на здравата.

29

Анонимен

преди 7 години

Електричеството също убива. Дайте да го забраним или да се откачим от енергото и да живеем като пещерни хора.