96

Bankov

преди 4 години

Тая любовница на Ники Илиев майка му ти взе живота и здравето. Сега тая си живее пак при мъжа си, а ти до къде се докара.

95

Цензура

преди 6 години

Интересно, защо не написахте от коя партия е бил депутат ???!!! Жалки *** !

94

Анонимен

преди 6 години

Млад е пукнал герберасткият крадец. Можеше да си поживее още някоя и друга година. Сега друг ще харчи откраднатите милиони.

93

Лекар

преди 6 години

Не познавам ген- Тонев лично.Лека му пръст!За останалото,което всички лекари знаем ще премълча.Или добро,или нищо!Братовчед ми,лекар умря преди 2 седмици!Никой за него не писа макар че е спасил толкова много!Само на 53 г.Така че инфарктът не прощава!Да почиват в мир и двамата!Това само мога да кажа!

92

диди

преди 6 години

ген.Тонев Най-добрия човек , прекрасен началник , отговорен ,загрижен за хората освен за персонала така и за болните който търсеха помощ. ПОЧИВАИ В МИР.

91

до 114

преди 6 години

Цацаров е назначен от Бай ***.Нещо си се объркал. Ако не беше той герберастката шайка отдавна щеше да е в затвора.И за Ало Ваньо и за Мишо Бирата и за вечеринката в Банкянското WC.ГЕРБ са организирана престъпна група.

90

Анонимен

преди 6 години

А любовницата му Кадурина си харчи откраднатите пари, продължава да е лице на корупцията и взема по 100 лв за преглед.Пълна некадърница уморила маса народ. Но ГЕРБ я търпят защото им снася.

89

Анонимен

преди 6 години

На снимката: Това не е ли руският посланик ?

88

Анонимен

преди 6 години

Руския прокурор Цацаров и сол. ташаака на *** Радеф, генерал Решетников унищожиха този човек. Лека му пръст!

87

Анонимен

преди 6 години

Русофиилистик-путинофилскаата измеет пак ръси простотии на килограм.

86

Анонимен

преди 6 години

Ако беше комунист(=социал...), още щеше да е жив, защото те съвест нямат и инфаркти не получават. Първо избиват планомерно интелигенцията на държавата,обират парите и имуществото на всеки който е имал акъл да ги спастри, 3 пъти фалират държавата и накрая я оставят 10 млрд. неплатим дълг. После доизточват банките и обезценяват лева 1000 пъти и взетите от тях кредити. И продължават да се гордеят със социалистическия си "морал". Наглииии! Такива от съвест няма да получат инфаркт.

85

Анонимен

преди 6 години

То е ясно че са го ликвидирали защото не е отчел откраднатите 16 млн в касата на Банкянския Еднокнижник.ГЕРБ не прощава такива волности.

84

Анонимен

преди 6 години

Герберасткия крадльо как така на държавна заплата е могъл да си позволи градинар и друг обслужващ персонал. Да не е бил нещо принц случайно.

83

Анонимен

преди 6 години

Мафията ГЕРБ не прощава!!!

82

БГ МАФИЯ

преди 6 години

този са го ликвидирали най- вероятно .....беше забъркал едни далавери във ВМА където беше свил около 40 млн лв за 12 години ..... ако тва е държава аз съм трамвай .....

81

123

преди 6 години

Политиката убива чувствителните хара. На гьосуратите нищо им няма, колкото повече ги плюят, толкова повече се настървяват. Справка-Краднелия.

80

На Оня Свят

преди 6 години

Допускат с не повече от ?10 000 в брой

79

НИЕ

преди 6 години

Те на себе си не могат да помогнат камо ли на нас!Вероятно са му направили преди това всички изследвания с най-съвременната апаратура и какво-едно голямо нищо са тези "специалисти".А реват само за пари!Този пък милиони налапал с любовницита си-съвестта му е проговорила!А такова доверие имахме в него.Жалко все пак!Пада ми доверието в медицината!

78

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

Пил е от мездренското пиво

77

Активист на БКП

преди 6 години

Бирата и Ваньо Танов и те така...