218

№272 - продължение

преди 6 години

Кое е общото в тези текстове? Просtащината, злобата, извратеността и неграмотността!Това е събирателният портрет на редовия платен или спонтанен русофоб. Това е моралът им - могат да наскочат на едно дете - нали са анонимни, страшно няма, могат да си покажат и хастара! Хомо-настройката им се вижда, напира, крещи!

217

Анонимен

преди 6 години

Крьим наш , Крис наш ето това са блядддкитеРуските слуги може единствено да лижете руски *** а не да се разпореждате на българите какво да правят!Тоя Кристиян си е чист руснак като чета срам че ни е представлявалМалък руски емигрант махай се от тукКъдр да изляза да празнувам русофилче? Пред трибуната с оартийните величия ли? Такива вече няма ако не знаеш. /Следват възторзи за утрешната победа на латиницата/Мога да продължа с още такива шедьоври на извратеността, но ми е скучно!

216

Съвет

преди 6 години

Да подарим победата на Русия. Едно подаръче за 9-ти Май и да приключим с въпроса.Нали са ни братя , заслужават.

215

Анонимен

преди 6 години

Заради Русия Кристиян не спечели.Ако беше чист Българин щеше да спечели!

214

МАЯ

преди 6 години

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ! ВЕЛИКОЛЕПЕН СИ КРИС !БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ !

213

ЧАР

преди 6 години

КРИСТИЯНЕ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА УСПЕХА !!! БРАВО !ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТАЛАНТЛИВО И УМНО ДЕТЕ. ДОСТОЙНО ПРЕДСТАВЯНЕ. ВСИЧКИ СИ ЗНАЕМ ДОСТАТЪЧНО ДОБРЕ ЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА Е ПЪРВИ.ЖАЛКО ЧЕ ИМА ТАКИВА УНИЗИТЕЛНИ КОМЕНТАРИ. ТИПИЧНО ЗА ПРОСТОТИЯТА ОКОЛО НАС...

212

Анонимен

преди 6 години

Istina e bes glasovete na rusia nanasche da e vtori

211

Поручика Балканец

преди 6 години

Нито песента ми харесва, нито двуличното ***.

210

Анонимен

преди 6 години

По извратената логика на алкохолизираните евразийци и Гугъл го дължим на Русия, защото Сергей Брин е роден в Москва.

209

Анонимен

преди 6 години

До 681Руските слуги може единствено да лижете руски *** а не да се разпореждате на българите какво да правят!

208

123

преди 6 години

Аман от българският патент на двойните стандарти! Страшно ни бива! Велики сме си!

207

Анонимен

преди 6 години

Малък руски емигрант махай се от тук.

206

681

преди 6 години

До Русифилски лъжи 259Ама какво търсиш още в България? Тичкай навън и не се прави на българин!

205

моля?

преди 6 години

Кой е този Дима Балан ? В коя класация го има ?Колко негови хита се въртят в световните музикални класации ?

204

Русифилски лъжи

преди 6 години

До 681Къдр да изляза да празнувам русофилче? Пред трибуната с оартийните величия ли? Такива вече няма ако не знаеш. А лично, за мен 24 май е най-българския празник, към който от десетина години се протягат мpъсните ръце на руснаците. За останалото лъжеш като всеки русофил. Ще учат чужди езици и ще пишат на латиница децата, така е по-цял свят. Никой там не говори на български. Или на руски.

203

TT

преди 6 години

Хах, готино е, че е подкрепян, обаче се убиха да си приписват победата на Русия. Все едно Кристиян е руснак. Той не е руснак, той е българин. Той сам го каза "Аз нямам нищо руско в мен, освен че там съм роден..." А всеки, който казва, че България нищо не му е дала - това изобщо не е вярно. Кристиян в Москва УЧИ, а в България работи. Тук е звукозаписното студио, в което работи. В България е по-известен и от тук славата му започна.

202

681

преди 6 години

До Русофилски лъжи 2501. Нашата България се пише с главно Б.2. Кога, ти като българин, си излязъл за последно да празнуваш 24 май? Спомни си! Сигурно е било някъде преди 1989 г.3. 8-9 годишните деца в нашата България си "подготвят" подписитие на латиница и родителите им се гордеят с това.4. Примери - бол, но какъв смисъл да ти ги изброявам! Вервай си!

201

Анонимен

преди 6 години

Разбирам те, имаш такъв опит с руснаците. като малък сигурно са те насилвали сексуално. За да те успокоя, ще ти кажа, че на хората с такива наклонности това би им се случило навсякъде. Мога да ти гарантирам, че мнозинството руснаци не биха посегнали на малко момче, за разлика от европейците. 99% от тях не биха посегнали и на мъж, пак за разлика от евроатлантиците. Ама какво да направиш като мама и тате са те закарали невръстен в Коми да заработваш сред казахите ;)

200

ФХ

преди 6 години

Какво значение има кой, кога и какво е казал. Важното е, че момчето е второ на Евровизия и представя България!

199

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен............тук русофили няма. Има реалисти..........Има руски, долни, ляви амбреажи. Не реалисти!