104

MAD

преди 6 години

На България, колкото и да са добри нашите състезатели и певци никой никога няма да отреди първо място. Или поне на такова високо състезание.

103

София Пее!

преди 6 години

Вече повече от петдесетпее София - гласът наш!Световна слава е десертс Каста е Тоталитаризъм баш!

102

Данъчно робство

преди 6 години

Някога е имало данъчно робство, наречено турско! Добре, че сега нема! Тоталитаризъмът е премахнат от софиените и техните слуги. Народът не е гладен, нито жаден вече!

101

Анонимен

преди 6 години

Lyrics на origo от joci papai (йоци папай) погледнете. Тази песен докосва сърцето, жалко че не победи! Второто място е добре, но щях да съм по гордa ако песента беше на български!

100

Анонимен

преди 6 години

Да е честито второто място на момчето! Ама и унгарската песен въпреки Nr. 8 е много добра, ако се чете текста. А и е на унгарски пята.

99

маде ин Булгари

преди 6 години

Да живее българо-руската дружба! Без нея, Кристиян нямаше да го има!

98

Анонимен

преди 6 години

Жалко че и Кристиян научи и усъвършенства българските тарикатски номера, преди още да усъвършенства българския.Че има талатнт и че е прекрасен певец- съмнение няма. Но добре бе да не беше дрънкал тия тъподии. Кристиян може и да е най-добрия певец от конкурса, но песента му не позволи да го покаже. Португалеца беше с най-доброто изпълнение и песен. Точка.

97

Анонимен

преди 6 години

Болният певец от Португалия,на който дадоха първата награда смята,че "блясъкът и светлинните ефекти не били музика",и че само неговото мрънкане трябва да се слуша в дискотеки,музик-слубове и радиа по света.

96

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 106 "Тоя" е син на българин,от Ямбол.

95

Анонимен

преди 6 години

Аз познавам само Крисия, която спечели Евровизия!Тоя какъв е?

94

Do 104

преди 6 години

Че не си българин е ясно.Но какво търсиш не знам сред "просталаците",а не си отидеш в майка Турция за да се чувстваш щастлив.

93

Анонимен

преди 6 години

Не напразно думата "българин" се използва като мярна единица за проЗталащина! Но проблема с това балканско създание не е, че е *** като дръжка на мотика, а че има претенциите на софистикирана космическа совалка! Ха се сикдирсойте, молим ви са!!

92

К. П. И.

преди 6 години

Някои...преведоха ли си текста от португалски на победителя? Няколко държави...Португалия, Бразилия, Конго говорят и пишат на този език..А...именно текста и спокойствието да приспиш болно дете....е в основата..Семпло..На.... фона ...на шумотевицата и ..пукотевицата на останалите песни...младите гласоподаватели са разбрали нещичко по-важно за майката и сестрата...Бг-изпълнителят също си свърши работата перфектно. ..За това е на второ място..

91

расистски

преди 6 години

няма смисъл да си давате парите за смс и ! някой друг решава какво ви харесва най много . имаше песни , в пъти по добри от португалската стара градска !!!! вклю4ително и нашата . но в мултикулти европа и макарон ......е така

90

mdaa

преди 6 години

И какво толкова. Пак виждам българска следа в цялата история. Конкурсът беше спечелен от португалския Мариус Куркински.... Това пак си е наш човек.

89

Анонимен

преди 6 години

Гледам че сте ми наслагали минуси за аргумента с турският език, но това не променя факта.Всички пишете тук на български, нали)))Само ДОБРОВОЛНО може да бъде накаран някой да се откаже от идентичността си, прилъгван с лъскавки награди, и това става,обикновено в тълпа, индивидуално е трудноНе ме е срам да съм осъзнат индивид, срещу зомбиран маса i вменени ценности.Още повече на този политичски кОнкурс...където и Кfkчита Вурст беше победител.Що се пънете не знам.D

88

Анонимен

преди 6 години

Харсевайте си песента, никой не ви пречи, но не искайте от мен да се припозная като българин, да видя България в нея, не мога и ще ви бъда задължена, ако не ме карате да се кривя, за да пасвам на тесните и нереални рамки

87

Като се замисля

преди 6 години

Те пък Турция защото не я ритат има атентати през месец и е пълна със 2 милиона бежанц.......защото не я ритат Турция затова ви изгониха министърката от Холандия и Германия....Кога на България са гонили външен министър от 2 държави за 2 дена?.Всъщност всеки рита и презира Турция дори Русия не е махнала санкциите си !

86

Анонимен

преди 6 години

Не смятам, че ниското самочувствие на разни индивиди е мерило за българското.Определено е трудно да си българин.Още по-трудно е да си българин в България.Ние малките и незначителни човечета на тази земя наречена България сме България.От тази малка и вехта България започват пътя си големите българи и не е зле да помнят това.Лично мен изобщо не ме е срам от България и е крайно време хейтърчетата да бъдат завряни, упс, да им бъде отнето правото да задават тон в общественото пространство.

85

Анонимен

преди 6 години

Защо не ви дразни, че ангоезична песен представя България ТАКА КАКТО ДРАЗНИ АГИТАЦИЯТА НА ТУРСКИ ЗА БЪЛТАРСКИ ИЗБОРИ.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ И ЩЕ ВИДИТЕ, ЧЕ РАЗЛИКА НЯМА!(ако можете са мисрите разбира се)Вие доброволно приевате и се гъгласявате с ПРЕДЛОЖЕНИЕТО тази песен да е НАША БЪЛГАРСКА ВИЗИЯ."А вий, вий сте ***-оти."Ботев В механата