31

Анонимен

преди 6 години

Западния начин на живот, ха ха, прозвуча ми айде вземайте мотиките и на село

30

Анонимен

преди 6 години

Малко са бълхите и глистите в тази държава. Затова има болести и алергии.

29

Гост

преди 6 години

Може и да има нещо вярно.На 42г съм.на 30г напуснах Бг.в посока запад.да не кажа северозапад и от тогава до сега си живея там.И на 38г ми се появи тази сенна хрема.двете ми деца са родени пак там на северозапад и двете са с някакви алергии към котки.кучета.трева абе луда работа.

28

Патриот

преди 6 години

Аз затва мразя запада на всичкото отгоре и алергии ни натресоха ,да мре тоя запад!

27

Алергичен

преди 6 години

Знаех си аз че съм алергичен. Всички ми казват че съм мързелив. А аз им казвам че съм алергичен към работа. А те не та не: било мързел. АЛЕРГИЧЕН СЪМ БРЕ, не съм мързелив. Да, и ще искам от личната ми докторка да ми пише че съм алергичен към работа, и лекарството за това са 2000 евро на месец. Тогава се успокоявам, носа ми се отпушва, спирам да кихам и съм спокоен. Може да поискам от ТЕЛК да ме пишат 100% инвалидност поради алергия. Супер.

26

Доги

преди 6 години

В Ориента алергии нЕма ;-)

25

men

преди 6 години

забравих да спомена качествените хранителки добавцки и заместители на нестле, байер и монсанто които не водят до никакви болести и алергии. хич. нул. нада.

24

Хм

преди 6 години

Западният начин на живот има влияние доколкото предполага контакт с много повече алергени,които просто са липсвали при затвореното общество преди.Как например при социализма да получиш алергия към морска храна,когато освен копърка и скумрия друго нямаше?Лекарства,битова химия и прочее-всичко бе с ограничен асортимент.И двете ми деца имаха алергии до 6-7 г възраст,т.е. докато се лекуваха с антибиотици.После всичко изчезна!

23

Анонимен

преди 6 години

А за простотията дето е налазила повечето от пишещите тука, и на изток от рая да ни преместят, пак няма да има лек. То добре че е западния начин на живот та авторката да ползва дамски превръзки, че иначе *** и все червен щеше да е.

22

юбералес

преди 6 години

Въпросните бактерии се сформират в първите години на човек. Затова съвет към млади родители:майките да раждат без ''цезарово сечение'' -чрез естественото раждане се предават бактериите към детето.вземете му куче, водете го на езда, по-често досег до крави, кокошки, кози, коне, овце.. оставете го да се рови в земята, да лови червейчета, да се катери по дърветата и походи в гората през уикенда.не му мийте ръцете постоянно, изхвърлете антибактериалните кърпички.

21

хх

преди 6 години

От 25 човека с които завърших средното си образование през 1975 г. двама умряха от алергичен шок,като си имаха тежки алергии,установени от доста време.Единия почина след ухапване от стършел, другия от пчела. И това се случи някъде около 1985 г., а тогава си бяхме в соц.лагера и за западен начин на живот не можеше и да се мисли.От алергии със сигурност са страдали и в Бухенвалд и в Гулаг, но по онова време не е имало лиг льовци като тази авторка, та да ни осведомят.

20

men

преди 6 години

за самолетчетата дето пръскат от горе по цяла година отрови и изсъхнали вируси нема ли да кажем нещо? или те не съществуват а са само мираж?

19

Анонимен

преди 6 години

Запада пуска алергии, за да умори всични от изтока защото им пречат в производството на земеделската продукция.

18

Анонимен

преди 6 години

Не знам, от запада не идва. В БАВАРИЯ 50 % СА СВЪРЗАНИ СЪС ЗЕМЕДЕЛИЕ И НЕ БОЛЕДУВАТ КАКТО И ГРАДСКОТО НАСЕЛЕНИЕ.. Направо идва от "дивия запад"

17

Не бе

преди 6 години

Сорос е виновен, друго си е шампоан са вана да пийнеш...

16

Анонимен

преди 6 години

До Мнениеруския начин на живот е най-здравословен! Бояришник решава всички въпроси с алергиите!

15

Източния

преди 6 години

Мой приятел има такава алергия от 1988г.,брат ми след казармата 1987, тогава западно ши живеехме,че не разбрах от статията.Шматка.

14

Мнение

преди 6 години

Западният начин на живот е живота на егоиста...... Живота на индивидуалиста които прави всичко за да има всичко предмиети итн..... Липса на хармония .Източният начин е друг той е свързан с търсенето на хармонията външна и вътрешна.......

13

Анонимен

преди 6 години

Предполагам, че журналистите са искали да напишат западНАтия, не западния.

12

Анонимен

преди 6 години

10 пожелавам ти, да получиш някоя астма с алергичен компонент, и да получаваш всеки ден такъв задух, че да не можеш да ходиш на работа- тогава ще разбераш какво е!