27

Език

преди 7 години

И в България трябва да е официален Турския и Ромския език,60-70% процента от населението на БГ говори на тези езици.....

26

МРАВКА

преди 7 години

ДОСТОИНИ БЪЛГАРИ,ТОЗИ НАИ-ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК НА БЪЛГАРИЯ СЕ ГАВРИ С ВСИЧКИ НАС.ПРОДАЖНИТЕ НЕ БЪЛГАРСКИ МЕДИИ ДОРИ МУ ДАВАТ ТРИБУНА.ВМЕСТО ДА БЪДЕ РАЗСТРЕЛЯН ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ТОЯ АИДУК НИ ДАВА СЪВЕТИ.СМЪРТ ЗА КОСТОВ И ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ ПОСЛЕДНИТЕ 28Г. ТЕ СА ВИНОВНИ ЗА СЪСИПВАНЕТО НА ПРЕКРАСНАТА НИ РОДИНА.

25

СЪД и ЗАТВОР

преди 7 години

Този грозен индивид-национален предател,*** кога ще си заеме истинското си място...доживотен затвор до 9- то коляно и конфискация на имуществото и финансовите средства в полза на държавата....до КОГА ще се толерират националните предатели и мекерета в БЪЛГАРИЯ....до КОГА

24

Ф.С.В.

преди 7 години

Костов като министър председател първи призна Македония като държава- Първи и подари над 150 танка от БГ армията-- Ние първи признахме тази скапана държавица която не спря да плюе вече десетилетия над нас -- !! Мавърът да не дава акъли защото той е виновен за всичко !!1

23

Анонимен

преди 7 години

Ей тоя е най - голямата причина НИКОГА да не гласувам за ГЕРБ. Tиквата обеща да вкарва в затвора такива като него, а един няма там! Един ден, ако дойде справедлива власт в България, се надявам тоя, заедно с тиквун и цялата евроатлантичекса и демикратична *** да бъдат изправени до стената, заляти с бенцин и запалени. Заедно с целите им котила. Дори и неродените!

22

ти ли,бе?

преди 7 години

Точно ТИ ли ще се изказваш за България??? Унищожи я отдавна с действията си!!! Разпродаде я за жълти стотинки

21

Анонимен

преди 7 години

България да преразгледа смъртната присъда и цялата рода на лилавоустия.

20

А. Христов

преди 7 години

Този няма ли кой за го зарови?! Много бяхме стабилни до 2001.. този чува ли се какви ги плещи?! Това не бяха ли Годините на силовите застрахователи, мутрите, пирамидите, банковата измама ограбила спестяванията на цял народ, ехоо карадецоо, времето когато стана милионер, помним "студентската" Сапио на жена ти.. Гат Зееви и Авиокомпания Балкан.. и какви ли айдуклуци безочливи... гоооляма стабилност беше, не, че сега е по различно та сме цъфнали и вързали, но вие убихте надеждата на хората!

19

Анонимен

преди 7 години

България трябва да преразгледа цялата преватизация!!!

18

Анонимен

преди 7 години

СЕГА ГО ПЛЮЕТЕ, А ПОМНИТЕ ЛИ КАК СКАЧАХТЕ ЗА НЕГО? като зомбирани.

17

Jv

преди 7 години

И след като оправи България, реши да се насочи към Македония. Е, македонци- дръжте се!

16

Анонимен

преди 7 години

ТЕ СА ПЕЛИ И БЪЛГАРСКИЯ, И СРЪБСКИЯ, И ЮГОСЛАВСКИЯ ХИМНИ. СЕГА ЩЕ ПЕЯТ И АЛБАНСКИЯ.ТАКАВА Е СЪДБАТА НА БЕЗРОДНИЦИТЕ.

15

Анонимен

преди 7 години

Завряният зет е експерт по всичко! Разби индустрия, селско стопанство, подари на макетата стари танкове, които те ги направиха на скрап!

14

Крали Марко

преди 7 години

Иван Костов в Македония! Всичко черно, подло, долно и грозно да отива там! Маври, арнаути и църни арапи нас ни не требват!

13

Защо не е в затвора

преди 7 години

За този .... съм викал по митинги. Срам ме е за тази моя гршка. Разпродаде държавата за стотинки. Другарю Костов, надявам се да завършите там, където Ви е местото.Пу.

12

Византия

преди 7 години

Пра пра пра дедите му като дошли по време на Византия по тези Земи 11 век тогава е нямало законна Държава България едва ли се е казвал Иван или Хасан , но след 1000 години вече е Иван Ковсов

11

ивчо

преди 7 години

понеже тук общо взето дремят дървени философи които оросто лаят като п е сове, да им ксжа, ксквото и да правил или нефонаправил ,това коети казва за Макетатс си е вярно. Докато си чешете езиците, в метрото по табелите ще се пияви и трети език, турския, пък еие се сещайте що.

10

Анонимен

преди 7 години

Костов цингото е на светлинни години назад от Агент Сава. Най-големите са агент Сава и агент Димитър.

9

Анонимен

преди 7 години

Повече става за лидер на Партия ЕВРОРОМА , тъкмо в свои води

8

Анонимен

преди 7 години

За Произхода му и дума не казват , прилича на Вятовски бургуджия(румънски копанар) замесени в Схемите за Измами по Тел.