59

Анонимен

преди 6 години

Бе аз нищо не разбрх сочи нещо вика нещо *** кхаво и кога пя?¿? Догодина да пратят Азис да развърти дупарата

58

Наивен

преди 6 години

-Тате, какво е това?-Черна боровинка.- А защо е червена?-Защото е зелена.Е, подобно е с българина , с българското име Кристиян и българската песен на английски. Дори да спечели, няма да съм горд.

57

да иляди ако мое

преди 6 години

с таа прическа на булка първескиня след баня мое и да му се усмихне некой црвен микрифонурпей ама некрещи иначе да неземат да дойдат бежовите

56

Анонимен

преди 6 години

Такива гейчести ги харесват на Евровизия.Руснаците го приемат щото е половин руснак,хохлите го харесват щото ирландската пастирка единствен ги подкрепи по време на фашисткият преврат и стана почетен гражданин на Украйна.Иначе на мене ми е през оная работа дали ще спечели.

55

Да живее чалгата

преди 6 години

Ами като не ви харесва Кристиан защо не гласувахте на Евровозия постоянно да ни представят Софка и Славчо. Софка, която не значи значението на думата "интеграция" най-много пасва на ителектуалното ниво на българина сега, а Славчо чалгаря е любимец на всички. Дори не знаете колко сме зле - преди година някой "преведе" индийска песен и индийския оригинал в YouTube се напълни с познавачи като вас, които пишеха "къде са кайсиите и кой се*е", индийците се хванаха за главата от тази пpocтaщинa.

54

Валери

преди 6 години

До 59Пишеш неграмотно....

53

59

преди 6 години

- те не искат да дадат победата на нашето момче. Всичко остава в ръцете на телевота, молете се да надделее!!! UK ще гласува за нас!

52

Може, но!

преди 6 години

Има само 1 препятствие :италианското жури, ЗАПОМНЕТЕ ГО!! Знам го от сигурен източник. Ако стане така, че България е втора, знайте че само италианското жури и лобиране в Евровизия ще са ни подляли вода! Там са лица, които са с много силни позиции сред организаторите в Сан Ремо и сред спонсорите на Евровизия, искат да наложат италианското присъствие. Затова избраха този Габани за победител в С. Ремо и организираха мощна пропаганда на песента му. От Испания не ме е страх, но Италия ще им влияе на тяхното жури, за да дадат ниска оценка на БГ. Антонело Кароца, OGAE Italy, Никола Каледжоре - те не

51

Анонимен

преди 6 години

Кристианчо има страхотен ПР екип зад гърба си. Българин и Казакстанка, християни и мюсолмани, Русия е чао от надпреварата пък "нашето" момче живее в Москва... Въобще всичко звучи много добре, но според мен много го "предобриха" което ще се окаже и ключово. В топ 5 е със сигурност но номер 1 едва ли. Аз лично му давам трета позиция. Битката е Италия, Португалия и България.

50

Анонимен

преди 6 години

"Нашето" момче е родено в Москва и говори трудно български. Другият вариант беше на пее на руски, но и това не е гаранция за успех... Общо взето това момче символизира перфектно българската реалност - хем да сме с едните, хем да сме с другите. А има една арабска поговорка, която казва "Ако не си със себе си си със никой". Затова никога няма да успеем да направим нищо, защото не сме точно народ и нация, а сме сбирщина от русофили, евроатлантици и твърде малко българи.

49

Анонимен

преди 6 години

Като чета потресена преобладаващите коментари тук... отдавна си мисля нещо , и сега ще го кажа :Кристиан заслужава победата на Евровизия на 100%, раздаде се докрай и го подкрепям с цялото си сърце, за да направи утре световна кариера, което е съкровената му мечтата. България обаче НЕ заслужава победа на Евровизия, (колкото и да не съм фен на този политизиран конкурс), и НЕ заслужава да се гордее с успехите на това чудесно момче! И моля ви, спрете да го сравнявате с разни Крисии, Хасановци и т.н. бездария лансирани от Сл. Трифонов и ко

48

Анонимен

преди 6 години

Лично аз мразя такава "гордост" с чужди постижения,а амбицията ни от години към спечелване на този конкурс е жалка.Конкурсът е толкова затънал в музикална пошлост,че спечелването му не би следвало да предизвиква толкова страсти.Крис е талантливо дете и щом това е трамплин към голяма сцена-то нека спечели,но това определено няма да е моя "гордост" след като личната ми заслуга за евентуалната му победа е нула...

47

калоян

преди 6 години

Не мога да се гордея нито с песента , нито с певеца , да не говорим за визията му и това НЕ Е завист или злоба , а разочарование , защо нямаше никакви отрицателни коментари за Крисия и момчетата , но на черното не можеш да кажеш бяло !

46

pratih 100 sms-a...

преди 6 години

Ако сте българи и патриоти не само на думи приканвам ви да пратите по един смс за някое дете в беда, а не за евробозата.

45

druj ma da ne padna

преди 6 години

Само надувате балони по този ***. Казвам ви пак ще си останете с подвита опашка.

44

Анонимен

преди 6 години

И да спечели, ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА Е ТОЛКОВА СИЛНА, ЧЕ ОМЪРСЯВА ВСИЧКО.

43

Анонимен

преди 6 години

ЧЕ ТЕ БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ СТАНАХА МАКЕДОНЦИ, УЧИХА СРЪБСКИ, А СЕГА ЗАПОЧВАТ ДА УЧАТ И АЛБАНСКИ.

42

дедо Ташунко

преди 6 години

Щом като този конкурс се провежда в Украйна е ясно на всички, кой ще вземе първото място. Всичко е политизирано и комерсиално, жалко, че е тако, но това е факт. Пожелавам успех на нашето момче, но за съжаление никой не гледа към нас на сериозно.

41

bulgaricus bacilicus

преди 6 години

Само да попитам нещо...какво ще спечели народа ако този неосъзнат геи спечели тази измислена евровизия? Ще се тупаме по гърдите 50 години? Ще влезе в учебниците по история? Не разбирам тая истерия "ще спечели ли наистина , ама може ли наистина да бъде номер 1 хихихи въййййй малииии ще свърша в гащите ако това стане. На простия бай Гани му дай зрелища и кебапчета. Държавата в момента е фабрика за глупави инфантили,крадци,мошеници ,убийци на деца и възрастни хорa

40

пери

преди 6 години

Може, но едва ли. Конкурсът е политически. Как да стане?