116

Ели

преди 6 години

Ситуацията е гадна, спор няма, но трябва ли тези кредитори да опростяват 600 лв защото е бременна? И според мен е била уведомена. Винаги първо звънят по телефона, изпращат узвестия, но като си сменят телефона ине отватят на пощальона, игнорират известията как очакват да им се размине?

115

Анонимен

преди 6 години

Има един закон наречен закон за задълженията и договорите. Там се уреждат отношенията между кредитор и длъжник.Преди да си слагаш подписа на какъвто и да е договор трябва да си правно образован, защото лесно може да те подведат.

114

Вуйчо

преди 6 години

Не вземайте бързи или бавни кредити, не ставайте поръчители.

113

Анонимен

преди 6 години

Бързите кредити са си мутренска практика. Те лихвите на българските банки във всяка нормална държава ще бъдат възприети като рекет, а какво да говорим за бързите кредити. Трябва да не си много умен за да теглиш бърз кредит.

112

morelini

преди 6 години

Този проблем нито е от вчера,нито от завчера,но продължава да е актуален всеки ден.Това е трябвало да се реши преди много време но...не би.Ето така мислят господата управляващи за Суверена,защото тези млади хора са част от него.Те нямат тези проблеми защото за тях 600лв са джобни пари...Мизерия.

111

Теди

преди 6 години

Сега последно Лилия или Лидия е теглила кредит .Ако и там са и сбъркали името както в статията, не се учудвам за бъркотията.

110

хора не не връзвайте

преди 6 години

това е напълно скалъпена работа. тази взела бърз кредит защото й се дояждало, защото е бременна. осъдили ги, не ги уведомили защото такива мишки обикновено се крият. накрая им запорирали сметката, но си вдигнали запора защото са майчински. били изплатили кредита. да ама не. защото ако си платил не те съдят. когато си взел пари в заем не се крий, защото не е в твоя полза. не го ли разбрахте, а се ловите на евтиния популизъм на мая манолова! айде стига бе!

109

Анонимен

преди 6 години

Случайки небивалиците на тази нискоинтелигентна женица, ми става жал какво дете ще отгледа човек с кръгла нула финансова и правна култура.

108

Хой

преди 6 години

Бързи кредити= мафия.

107

Анонимен

преди 6 години

До 126Аз личино съм чувал за подобни случай от страна на М-тел, за другите оператори незнам, но от коментара ти разбирам че ти не си потребител на мобилни услуги май.

106

Анонимен

преди 6 години

Не оправдавам кожодерите, но нали знаете кой е лудия. Като има баламурници да теглят кредити от такива, ще има и такива, които искат да им вземат парите. От колко години вече има хиляди такива случаи и по медиите се съобщават и пак не можаха да вдянат, че ако е и да умираш от такива фирми кредити НЕ се теглят.Същата работа и с телефонните измамници. За толкова години още има хора, неразбрали и които се хващат. Явно е вярно, че балъците никога няма да свършат.

105

extremist

преди 6 години

ТАКИВА СА БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ: СМРАД И ВОНЯ

104

Анонимен

преди 6 години

Такива са законите , отдавна трябваше да се променят но това не е удобно на лобистите, така че няма интерес да се променят, ако не могат да взимат от социално слабия българин пари от кого да взимат, не-социално слабите българи не работят в България от тях няма как да вземат пари , а лобистите трябва да печелят.

103

Анонимен

преди 6 години

Нищо не става от тая държава, нищо не става и от народа който вижда всичките безобразия които се вършат, но отива и се изпърдява за ГЕРБ и патриотарите на избори!Такъв народ не случайно е бил робски 5 века, и най-вероятно след време ще бъде пак

102

Анонимен

преди 6 години

Колко задръстен талибан трябва да си за да си мислиш ,че ще обидиш някого като го наречеш ГЕЙ ?

101

Анонимен

преди 6 години

Напуснете скапаната България.Европа е отворена ,работа има за всеки,един живот живеете бе защо си хабите дните във България ?Ако във Ирландия изтеглите 50 000 евро за 20 г ще върните 68 000,една позната тегли 3000 евро и за година ще върне 3200,напуснете про руския кеннеф

100

Неа

преди 6 години

Всичко е така , но като няма кой да ти даде пари ? А и друго има . Може и да работят без договор и затова да не са теглили от банка , но може и да са на срочен договор . Когато договора ти е срочен банката не те одобрява за кредит .... Тъй че не се знае какъв е случая и защо са взели рисково решение .. ще пият една студена вода ...

99

Само 1-2 неща

преди 6 години

1.Не защитавам фирмите с бързи кредити, но винаги съм се чудел на хора, които взимат пари от тях...все пак никой не ги кара на сила да теглят заем от там. Щом си направил този избор, трябва донякъде да си подготвен с последствията.2.Изречението "Днес младото семейство е осъдено от частен съдебен изпълнител заради просрочена вноска." е напълно погрешно. В България съди ЕДИНСТВЕНО българския съд, а това че ЧСИ изпълнява тази присъда и начините, по които го прави са друг въпрос...

98

Анонимен

преди 6 години

Нека това да е за урок на всички балами, които си въобразяват, че бързият кредит е лесното решение на проблема им.

97

Неа до 82

преди 6 години

Да, вярно е . Имам приятели в Англия и са ми казвали , че техните кредити направо са изгодни спрямо нашите . Например ако тук теглиш за 50 връщаш 100, а там теглиш 50 и в лошия случай връщаш 65, иначе 60 ... И е по изгодно кредит от там , а жилище тук и докато работиш там , ще го изплатиш . Съответно и по бързо , щото с нашите заплати ..как мислите за кредит ?