45

Анонимен

преди 7 години

Много ми е интересно как са прихванали този вирус. От 20 години ползвам комп и такива зверове никога не съм хващал. Сигурно щото не влизам в порно сайтове и не кликам на случайни имейли като например запознайте се с най готината мадама на света! На такива трикове не се хващам. А между другото имам антивирусна сабствено производство която пищи като луда и блокира всичко което не и хареса. Нека се опитат да ми хакнат компа да ги видя що за хакерчета са.

44

Анонимен

преди 7 години

До ПодминахаХахаха и ние още се заблуждаваме че сме част от Европата..че тя европа-та с бодри крачки върви след нас , но затова естествено удобно не се говори..

43

Подминаха

преди 7 години

А нас в България ни подминаха защото знаят че сме толкова бедни че едва ли ще можем да съберем пари да си платим за хакерството.Едно положително нещо на бедните, никой не ги закача. Хахаха и ние още се заблуждаваме че сме част от Европата.

42

Анонимен

преди 7 години

колкото е по-стар джиесема, толкова е по-защитенсъщото започва да важи и операционната система - много от новите вируси, просто няма да тръгнат на ХР, а да не говоря за МЕ или 98.7, 8 и 10 са със сходна концепция, а след шпионската 10-ка, няма никак да е учудващ нов ренесанс на хр или превръщане на 7-цата в новият "хр"

41

сминдух енд чесън

преди 7 години

Явно все още нашата национална сигурност и Русия са скачени съдове.

40

Анонимен

преди 7 години

Днес бг, сутринта и вас ви нямаше онлайн :) Да не сте нацапали и вие гащите пък да си траете

39

Анонимен

преди 7 години

Ползвателите на ЛИНУКС пращат много здраве на ползвателите на Майкрошит :)

38

Анонимен

преди 7 години

До qwerty 49Най-добрата антивирусна защита , е тази която "седи" зад клавиатурата .факт !

37

Анонимен

преди 7 години

То Ясно защо Касперски е най-голямата антивирусна фирма в Европа всеки се пази от ЦРУ затова купува руски софтуер.. Антивирусния софтуер от държавите от НАТО е компрометиран , Германците съвсем угаснаха в този бизнес.. Американската Нортон пък си имала черна врата за ЦРУ.

36

qwerty

преди 7 години

Най-добрата антивирусна защита , е тази която "седи" зад клавиатурата

35

Анонимен

преди 7 години

Според експерт от "Лаборатория Касперски" за понижаването на шанса от заразяване се препоръчва да се сложи специална "кръпка" на "Майкрософт".хм ... а от "кръпките" на чичо бил кой щи ни пази ?

34

Анонимен

преди 7 години

Всички са пострадали само САЩ не са , то е ясно откъде идва атаката.

33

did

преди 7 години

Няколко пъти пробвах да стартирам такива вирус на Линукс лаптоп и все безрезултатно...

32

COPY-PASTE

преди 7 години

цитиран от БНТ , пише "Фокус" , цитирана от AFP , предаде ТАСС от колко онлайн Медии си копи-пействала

31

Анонимен

преди 7 години

На какъвто линк да цъкнеш Dr.Web и Касперски слушат целия трафика по мрежата.. Затова пазят.. А Безплатните са само сканират хардиска , те не пазят в интернет.Естествено ако слушат цялия трафик по всички портове , се искат ресурси ..

30

Анонимен

преди 7 години

Тоа вирус е дърт като света, имаго в хиляди варианти и го има поне от 7год. Аз съм се сблъсквал с него на няколко пъти и решение няма. Някой високо интелигентен експерт (като нашите в парламента) в мейла е цъкнал на линк тип: удължи си п-ени-са, йофтини момчета/момичета, фани си гей-***, почивка на Малдивите само за 2лв... Фащат го предимно свидливи и *** човечета. А най вече счетоводителки и секретарки

29

вал

преди 7 години

За съжаление и аз пострадах миналата година. Всички снимки, музика и документи в D-то бяха криптирани и ми искаха откуп.За щастие си копирам всичко на външен диск и преинсталирах Windous без да се замисля.Като прочетох повече по темата, се оказа ,че няма антивирусна която ги спре и дори и да платиш ти ги разкриптират , но не можеш да местиш файловете т.е. си прецакан отвсякъде.

28

Анонимен

преди 7 години

Откак ми криптираха флашка с музика , сина я носи на купон , всяка година си купувам или Касперски или DrWeb .. Последно предпочитам Dr.Web щото го има и на линукс.. Dr.Web има сертификат за ползване в руската армия и ФСБ.Безплатните антивирусни програми имат черна врата към ЦРУ , те затова са безплатни защото са финансирани от някой като ЦРУ.

27

Анонимен

преди 7 години

Не ми пука

26

Анонимен

преди 7 години

"Валикобритания" реве най силно а когато този вирус от години тормози нашите фирми си траят. Нека ги смачка сега рижавите ***