7

Анонимен

преди 7 години

Тоз брадат джихадист никакви клишета не разби той постави още едно клише. C други думи бюрокрацията на клишетата се трупа във вакуума като гравитационни вълни.

6

Анонимен

преди 7 години

Ако сте на грешен път като тоя шарлатанин захапете грешката и я следвайте ? Това е сигурен начин да откриете къде потъват гравитационните вълни според закона за запазване на енергията и какво ако не потъват, а изчезват във съседното измерение, което подържа тоя 3д мoдел и комуникира със нашето измерение на квантово ниво без да изпраща частици.

5

Анонимен

преди 7 години

Нобеловата награда за мир донесе мноого мир по земята...

4

Анонимен

преди 7 години

Този е измамник не е открил нищо съществено то си съществува от хиляди години и е ползвано още в древния Египет.

3

Анонимен

преди 7 години

Вчера имаше добра негова лекция е София инсиенс.

2

Анонимен

преди 7 години

Глупости. Швеция никога не е била "капиталистическа" страна в смисъла който влагаш. Дори по време на студента война са били неутрални. По тая причина и на златни пясъци едно време зяпахме шведките.

1

Икономов

преди 7 години

Нобеловият комитет е създаден по времето на световното господство на капитализма. До ден днешен седалището му е в на практика капиталистическа страна - Швеция. Това създава дисбаланс в световната геополитика. Мисля, че е крайно време нашите членове и членки по места да започнат да издигат свои номинации за нашенски си Нобелов комитет! Идеологически правилно ориентиран, наситен с правилно обществено-политическо възпитание Нобелов комитет!