13

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

12

ист

преди 6 години

При земетресение първо е шокът. След това се виждат пораженията.Давай Нинова с теб съм. Ти си природно бедствие.

11

анонимен

преди 6 години

разлика между комунистите от герп и комунистите от бсп НЯМА.

10

Циник

преди 6 години

Бесепарската седесарка...или по-точно седесарската бесепарка *** взима мерки да "приспи" паметта на овчедушния български избирател с надеждата - пак да се докопат до власта!Червения чакал козината си мени - но цвета, и нрава си не!

9

Димитър Борисов

преди 6 години

Борисов 3 може да изкара цял мандат, ако престанат със далаверите, да не лъжат хората и да не изнудват бизнесмените.

8

Димитър Борисов

преди 6 години

Със рекордното 23 минути работно време на депутатите, заслужено могат да влязат в рекордите на Гинес. Така ще изкарат допълнително пари за да спят спокойно.

7

Димитър Борисов

преди 6 години

Краварите са държава с най големи вътрешни дългове и затова са пред фалит. За целта създават военни конфликти по света, за да си продават скъпото оръжие. Държавата им се крепи на оръжейния и музикалния бизнес, както и на филмовата индустрия. Затова ще принудят правителството ни да закупи техни стари самолети, вместо новите шведски.

6

Димитър Борисов

преди 6 години

След 27 години управляващи и депутати не можаха да направят реформите, затова трябва поне на половината заплати да си намалят. Това ще стане ако имат поне малко съвест и обичат родината си. Държавата ни е в икономическа криза, а за тях разкош, имунитет и злоупотреби. Не ви ли омръзна да крадете бе бивши комунисти.

5

Анонимен

преди 7 години

толкова ли я харесват с нацистката жестикулация за поздрав, че все в такива пози я показват!

4

Анонимен

преди 7 години

Корнелия докато не съсипе това, което е останало от БСП/БКП, няма да миряса.

3

нн

преди 7 години

БСП е една свиваща се партия, просто няма бъдеще. Няма какво да даде на обществото в новите обществено-политически взаимоотношения. Времето ще го покаже.

2

Тийн

преди 7 години

А какво означава БСП?

1

Ето

преди 7 години

Едно демократично партийно действие. Друга партия не може да си го позволи, защото няма кадри.