8

просветена

преди 6 години

не е дом а е кризисен център. информирайте се преди да пишете. иначе ига е НПО то и славата им се носи. чудя се как са им дали такова отговорно нещо като те само проекти ала бала правят без никви резултати. ама те паричките кво ли не правят. направо се ужасявам какво ли става в този кризисен център.

7

Пещера

преди 6 години

регионален фонд ИГА е въпросната организация. Да им се потърси сметка че вече застрашават пряко децата в този дом

6

Танева

преди 6 години

До "Детето искалодома в пещера се управлява от неправителствена организация. доста корумпирана между другото и това го знае цяла Пещера и цял Пазарджик. Крадат хиляди а нямат пари да извикат специалист който да назначи лечение на детето и да го проследява. Да спрат да дават десетки хиляди за *** конференции семинари и да извикат специалист който да проследи състоянието на детето. Социалните в Пещера какво чакат и защо не се намесват?

5

брантия

преди 6 години

Семейството се пази от жената!Щом тя не е на местото си,става катастрофата!***,и мъже,и жени, не разбират простата истина,че щом се роди детето,всичко останало минава на втори план!

4

Културна особеност

преди 7 години

Разбира се, че няма да иска да тръгне към социалния дом! Тя е вече на 14 г., попрехвърлила е женитбената възраст. Повечето нейни връстници вече са родили по 2-3 деца и разполагат с хилядарка на месец - от нашия джоб.А тя? Я намери кой да я черпи една бира, я не! Ако си остане в гетото, има надежда да се вземат с някой поизостанал ерген, а ако иде в интернат, ще изгуби още няколко години.Ще излезе от интерната на 18 г. и кой ще я вземе тогава нея, старата мома?!

3

Анонимен

преди 7 години

А 20 годишната баба какво мнение има по темата?

2

"Детето искало

преди 7 години

да бъде у дома, при майка си" - не, "детето" иска да си живее в по-големия град - в Пловдив, да се събира с големите момчета и да си вилнее на воля, след като майка й не я контролира, а в интерната ще не ще, трябва да се съобразява с някакъв правилник.Неправителствените организации бързат да направят пишман услуга, без да се замислят какви ще са последиците. Важното е да имитират дейност и да усвояват едни пари. Какво ги е грижа каква ще е съдбата на Дарина, ако я върнат в Пловдив?

1

ЦОНЬО

преди 7 години

станахме си содом и гомор и тва е