52

Анонимен

преди 6 години

Ei fantazyori stiga ste pliuli Sofiya,makar i da ne sum ot tam,no sum v kosmopoliten grad,kudeto Sofiya e kato kvartal,no pak kazvam Ne pliuite Sofiya ili koito i da e grad v Bg,zashtoto te sa nashi,ravnosilno e da pliuete sebe si.Sebe si pliuete li??A bulgari li ste?Bg e nasha

51

Анонимен

преди 6 години

Такаааа! Да започнем да пресмятаме! Значи след 30-годишен преход ще достигнем заплатите от времето на Голямата депресия преди сто години? Абе вие народ ли сте, държава ли или сте просто робски души?! И престанете да се оправдавате с турското робство! По-скоро турците трябва да се оплакват от вас!

50

Анонимен

преди 6 години

СОФИЯ ИЗСМУКВА ЖИЗНЕНИТЕ СОКОВЕ НА БЪЛГАРИЯ.ОГРОМНИТЕ ЗАПЛАТИ ПОЗВОЛЯВАТ НА СОФИЯНЦИ ДА ЖИВЕЯТ В РАЗКОШ. ДОРИ ПЕНСИОНЕРИТЕ СА МНОГО ПО-ДОБРЕ, ЗАЩОТО С ВИСОКИТЕ СИ ЗАПЛАТИ СИНОВЕТЕ ИМ ГИ ПОДПОМАГАТ ЩЕДРО.

49

Дядо Андрешко

преди 6 години

2020 г, минимална 600 лв.2020 г. бял хляб=3 лв., кисело мляко=5 лв., краве сирене =15 лв., яйце=1 лв., черешите, ще се продават на бройка, пакетирани за 1 лв./бройката .Минималната заплата трябва да бъде 800 лв., ДНЕС, 2017 г.ГЕРБави крадци, срам нямате !

48

До 59

преди 6 години

Искаш ли да ти кажа как живеете в провинцията с 600лв?Храната Ви е евтина,наредили сте заеми отгоре до долу и мрънкате,че в София взимаме много пари при положение,че всеки втори със средно взима същата заплата като Вас!Повечето от Вас са пенсионери по болест и работят,така че айде не ни говори глупости,парите не Ви стигат,защото взимате кредити за по над 8 бона!

47

.

преди 6 години

До НаблюдателПредложения имаш ли тогава ?

46

Наблюдател

преди 6 години

Е, и? Поскъпването ще ви я изкара отзад..

45

Анонимен

преди 6 години

С 600 лв мога да купя неща за 600 лвКолкото по-ниски заплати, толкова по-ниски продажби))Нали така?Аз мога да искарам с малко, ама некои не могат и с много.Нещата вече стоят така

44

Знам

преди 6 години

Нали съм тук от 15 години фе как да не знам как е в САЩ.Чакай да те светна че е много явно че не ги разбираш нещата.Цената на Бензина е различена навсякъде, от един щат в друг. Калифорния $4/ галон, Флорида $2.50, Вашингтон $3.25.Аз като дойдох тук през 2000 бензина беше $0.50 за галон (3.8 литра). Ти ди прави сметка.Ако искаш питай и за други неща мога да ти разясня.Днес си платих тока за месец $44.22

43

Анонимен

преди 6 години

Как се живеело с 600 лева в провинцията ли? Ми то с такава заплата ти иде само да направиш след работа едно- да си купиш ракия и вино и да забравиш че живееш като роб на едни олигарси поне за вечерта.

42

до сащ

преди 6 години

нищо не знаеш , в САЩ бензинът не е 0.80 $ литъра , а 0.80 $ галона , а един галон е долу-горе 3.6 литра .

41

БИЗНЕСА

преди 6 години

До ИванЗащото трябва да даваме повече ПАРИЧКИ,а това на нас не не харесва.

40

Иван

преди 6 години

Може ли някой дами обесни защо вдигането на минималната заплата е толкова лошо нещо ? Мислех си, че българинът иска повече пари ?

39

унижение

преди 6 години

Това е подигравка с народа,срам на провителство,и всички са доволни ,и никои не протестира,тьрпи бьлгарин.

38

мишо михаилов

преди 6 години

Аз като робовладелец в "ТИЕМТИ" Плевен , нема да дам тези пари, на мене и сега ми е много да ги осигурявам на 460 . Когато мога ги водя и на 4 часа и неплатена , така де , да ми падне разхода . А и съм във частният бизнес. МЕНЕ РЕШЕНИЯТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ !!!!!!!Да живее капитализма

37

Радост

преди 6 години

Е, това вече е богатство. Ще догоним Албания. Спокойна съм за утрешния ден.

36

САЩ

преди 6 години

Ето още един пример - тук в САЩ айо правиш по малко от $1500 на месец значи си социално слаб. Обикновенни заплати вървят от $2000 до $3000. IT и подобни от $4000 нагоре. Нелегалните мексиканци понеже работят на 2работи и по много часове докарват над $2000 на месец.Бензина е $0.8 на литър, храната е некачествена но евтина. Съжудете се бе хора до кога с това БГ робство.

35

.

преди 6 години

До Българина 16 С 12 % годишно ще стигнем западна европа след 42 години ???12 % годишно за 42 години се получава 53962 лв. Ганьооо, искаш повече пари, а една проста сметка не можеш да направиш...53692

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 39Ти noбъркан ли си, бе?

33

Анонимен

преди 6 години

Това ми е надницата за деня тук в бялата държава! Какво ви успиват тези бе за молоу.мни ли ви имат? 300 евро не са пари бе! Незнам какви са ви цените и дали заплатите ви покриват разходите тъй като от 10 години ни съм се прибирал но с тези мини заплати направо ви се подиграват! Как може да тъприте да ви унижават не ми е ясно. Преди 10 години на един дето се подиграваше и плащаше като за бог да прости заплати и се правеше на бизнесмен го пратих на зъболекар. А вас вие страх да биете. Бой е еван!