91

Анонимен

преди 6 години

Бай Стамати млад кореец ше го клати!

90

Анонимен

преди 6 години

нашите камуняки няма ли да ги експортираме към КНДР :)

89

Stamat

преди 6 години

Za tazi gnida samo edno - RAZSTREL!

88

Stamat

преди 6 години

Na Severna Koreq mojete sa mo da j lapnete barabuq!

87

Анонимен

преди 6 години

Смешни сте в опитите си да не се прави и малка връзка с Русия и СССР.В опитите си да отречете всички престъпления на тези режими се излагате много. Та на тях половината футболен и олимпийски отбор им избяга и не се върна в държавата им, защото ще копаят в мините 2 години.Показателна е само разликата в начина на живот и развитие на Южна и Северна Корея - едната е една от най-технологично развитите държави в света с огромен БВП, а Северна Корея е мизерия и нищо повече... Едни и същи хора са...

86

бах му мамата

преди 6 години

там било зле колкото в Турция !

85

Пундю

преди 6 години

До Анонимен 128Че прати букет и картичка на шопара в С.Корея бе марул! За да не се харчиш много , адресирай го до ***, тя му е представител тука.

84

sofeto

преди 6 години

Трябва да се отбележи че преводачката на Гуглето прави сравнително добри преводи както в този случай, но и от редакцията e трябвало малко да се поотрудят върху текста!

83

Анонимен

преди 6 години

Този хубостник от 20 години не е там, вижда се много е преуспял на запад, развеждат го като маймун от медия на медия да плюе срещу Северна Корея. Та за тези 20 години дали няма промяна, защото в България преди 20 години също беше доста по-различно. 97 година също имаше мраз и глад?!?

82

Анонимен

преди 6 години

Човекът пое управлението, изчисти генералите, взе да преструктурира държавата, магазините се понапълниха и американците завиха на умряло. Не може още една нация да постигне комунистически напредък, сакън да не стане втори Китай...трябва да се пререже с време...и пропагандната машина ще се запали да бълва и бълва "шокиращи разкрития"...

81

Кратун

преди 6 години

Журналистите всеки ден развенчават митЪТ, че са грамотни. Как някой неграмотен ще ми поднася достоверна информация или ще анализира компетентно събития?

80

Шопо

преди 6 години

Какъв износ на кучета може да им организираме на тия !!! Че ги папат като ягнета !!!

79

Анонимен

преди 6 години

Хора, много смешна статия. Поне пропагандаторите да я беше написал малко по-умно, а? Тоя се крил два дена и един ден седнали войниците да ядат, пък той преплувал. Хайде бе, тия робокопци не ядат, само един ден решили да видят какво е туй нещо манджа, а? :DИли другото "В един инцидент пръстът му бил ампутиран, въпреки че анестезията ила достъпна." - авторът знае ли какво е това животно"анестезия"и,че няма пряка връзка и абсолютно никакво сходство с действието,завоалирано зад термина "ампутация"?

78

Анонимен

преди 6 години

Моля, използвайте правилна пунктуация. Хора се учат от вас. Вашата грешка ще доведе утре до грешка на друг човек. Изглежда, че езикът вече не е важен за журналистите.

77

Гост+

преди 6 години

Венецуела я саботират - богатите отвътре, демократите отвън. Очудващо е майсторството с което трите букви се справят с нептиятелските (леви) режими в Латинска Америка - Бразилия, Аржентина, ще последва Венецуела, вероятно Куба - остана един Еквадор за оправяне

76

онбашията

преди 6 години

тоя глад през 90те не е ли от санкциите? аз съм живял през соца и глад не помня, соца хубави касетофони и коли не може да прави, но от глад не се умира, е освен ако не е демократичен като във венецуела, но в северна корея не е.

75

преди 6 години

Дребен *** за Боке

74

Анонимен

преди 6 години

Имате грешка в членуването още в заглавието... Как очаквате да прочетат и "статията"?

73

Анонимен

преди 6 години

Те така даваха и за една детска песничка по тв. После се оказа че не пеели това което се тиражираше. Пропагандата е повече тук отколколкото там. Изтрелят ракета и хоп гнусна поръчкова статийка да ги оплюва...

72

Статистика

преди 6 години

Страни нападнати от Северна Корея -0Страни нападнати от ФАЩ -90 и то само сле края на втората световна война!Извод ФАЩ са *** и световен тумор!Познавам един Владко от Санкт Петербург който има скалпел за тоя тумор :)