11

Анонимен

преди 7 години

В Румъния работна заплата за медицинска сестра в "Бърза помощ" 1200 евро, в България 350 евро.

10

Анонимен

преди 7 години

Thank you EU..Благодарим на демократите за погубената държава !

9

Анонимен

преди 7 години

Какви срещи, какво обсъждане на проблеми???? ЗАПЛАЩАНЕ! ТОВА Е ПРОБЛЕМЪТ! ПОНЕ 1 000 ЛЕВА ЗАПЛАТА!

8

Деца,деца !!!

преди 7 години

Дечурлига рано или късно ще стигнете до там да ви забият абоката или спринцовката и тогава ще разберете защо е нужна мед. сестра. Не е добре че сте все още толкова без.. мозъчни ,защото си мислите че сте безсмъртни и вечно здрави .Не е така-PANTA RHEI !!

7

Петко

преди 7 години

До 7Просто чети, коментирай, но НЕ изчислявай. Явно не ти е силата това...

6

ура другари

преди 7 години

Добра новина!На това неблагодарно племе с такива вождове така му се пада.Един лекар и една сестра да не останат в Бг,та тогава да разберете как се самолекува с биохрани остър апандисит например.*** долна.

5

men

преди 7 години

десетилетията на порко тиквочага потрисоф - златен век за бугаристанските доктори, мед сестри и акушерки. кой у дойчистаня, кой у швейцария, кой у канада, всичките прокопсаха. да живее вождо, да живее бащицата, от божиите уста в неговите ръце, слънцак наш.

4

Анонимен

преди 7 години

Как го изчислихте това в такъв случай най-младата сестра е на 1 година ,а най-старата е на 106 год средна вазръст 53 г и в двата случая има експлоатация на детския труд и затова хората емигрират.

3

Анонимен

преди 7 години

какво да кажат ромите за лекарите, аз ще кажа че са *** или продавачи на догадки легално. откакто спрях да слушам доктора и почнах със био храни аз се излекувах.,

2

ВЪПРОС

преди 7 години

В България болниците са частни търговски фирми , а Държавата им плаща заплатите на Лекарите и Мед. Сестрите ?Това е Парадокс .

1

Анонимен

преди 7 години

Уважавам мед сестри и честит празник мислех да честитя на една близка в кавички сестра но поразмислих и се отказах интересно мие докога арогантното им самочуствие ще продължи затова се чуствам пренебрегнат и обиден и докато не разбере милата разговора е излишен ана всички мои истински приятелки мед сестри честит празник дами