11

Неа

преди 7 години

Една позната работеше в този интернат и мога да кажа че престъпленията не са само джебчийство и т.н . Има изнасилвачи и др . Разказвала ми е за случай в който са скъсали сутиена на възпитателка за да я опипват . Как директора би коментирал тези случай ?

10

Анонимен

преди 7 години

Спънал се човека в къщата, използвана за проституция от чаветата, нанизал се на счупен кинескоп и главата му отхвърчала в съседния двор....айде стига толкова евротолерастия, може да сме прости българите, ама чак толкова глупави не сме

9

Peyo

преди 7 години

Zabravilo si e plikchetata v kushtata deteto.

8

Анонимен

преди 7 години

Отскочило до къщата да си вземе торбичка? Вече така ли му викате? Дали децата са отговорни за убийството не е ясно, но че е имало намерение да "набере" нещо от къщата си е просто сигурно. Така, че поне за кражба със сигурност си носи отговорност.

7

Анонимен

преди 7 години

Тя цяла българия е инкубатор на па .р.а.зити.р.ащи индустанци с приминивни качества!По лошо ще става ако продължава толерирането и държенето извън законите на п.ъ.р.в.о.битния ет нос

6

Анонимен

преди 7 години

Прави са хората, тия малки ****и да ги махат от населените места и да правят отделения към затворите за тях. Няма, какво да се лъжем, че това са нормални, страдащи деца, това са си завършени престъпници и за жалост реабилитация за тях не съществува, като опция.

5

Анонимен

преди 7 години

Всички обяснения са да паднеш от смях. Кой къде ходил, след като не му е тан мястото и какво е взимал като не е негово - отговор нанайси.Децата са деца. На родирелите им да счупиш главите. И на "възпитателите" деро явно са талива заради лафа: " Затилкоз пари, толкоз работа". Аааааа ида не забравяме ИНСТИТУЦИИТЕ дети всичко е на самотек.

4

Според критериите

преди 7 години

на средата, в която са расли тези деца, това което правят не е нещо сериозно - просия, дребни кражби, скитничество, вместо да ходят на училище.Не интернатът е инкубатор за престъпници, а извършваните в селото деяния са следващия етап от развитието на тези деца,който от гледна точка на родителите им е напълно естествен - вандализъм, с нищо непредизвикана жестокост към други хора, проституция и убийство само защото някой им е направил забележка.Естествено е и това, че ние ги храним, а те вилнеят.

3

ТР мама

преди 7 години

Тр драмите са като вселената

2

помак

преди 7 години

"Браво",сега ли го разбраха?

1

Анонимен

преди 7 години

"отскочило до къщата да си взема торбичка, за да си набере сливи" от къде да си вземе торбичка, от къщи ли ? и как като е паднал върху кинескопа, главата му е намерена в друга къща врабци са я носили ли, що ли ?