7

АTAKICT

преди 7 години

До АнонименЗА ДА ВИ СТАНЕ ЯСНО ЗАЩО Е ТАКОВА ЛИКВИДИРАЩО ОТНОШЕНИЕ НА ЗДАВЕОПАЗВАНЕТОКЪМ НАРОДА ПРОЧЕТЕТЕ ---ПЛАН РАН--ЪТ УНИЩОЖЕНИЕТО ТРЯБВА ДА ПРИКЛЮЧИ ДО 2025 ГОДИНА ЗА ДА ЗАПОЧНЕ ИЗКУПУВАНЕТО НА ДЪРЖАВИ ОСТАНАЛИ БЕЗ НАСЕЛЕНИЕ КУПУВАЧИТЕ СЕ ЗНАЯТ КОИ СА

6

Анонимен

преди 7 години

Българското здравеопазване след 1990 г. е античовешко. Самата идея в основите му е дълбоко порочна и човеконенавистна. Научно - жестоко невежа и извратена - човек не състои от малобройни пътеки, одобрени от паразитната чиновническа структура НЗОК. Хората буквално са измъчвани, тормозени и ... умиpат, защото системата ги лекува (уж, де) на парчета, без да държи сметка, че ЧОВЕК Е ЦЯЛОСТЕН ОРГАНИЗЪМ. Само отделни лекари се мъчат да помогнат. Апостоли! А ОПЛ-то е бездейна, невежа, ненужна напаст.

5

Az

преди 7 години

До Алтън *** - В България от 9 Септември 1944 година няма и не е имало здравеопазване. Шайка мандраджии получават дипломи в СССР с политически протекции и почват да се самовъзпроизвеждат како ***. Само *** имат смелостта и волята да ги слагат на мястото им - т.е. да им показват, че даже те са по-умни и знаещи от *** с докторски титли. Бог да пази България от доктори, прокурори, сидии милиционери и генерали шофьори на миг 29.

4

Алтън Анал

преди 7 години

Право в Тебя дзяпам, за алтъни я, *** няма да се цапам веке с потурзлата, а с любовта!

3

Анонимен

преди 7 години

продължение: Връщане на към МЗ на онко. лечението, хемодиализата, скъпите лечения за редки болести, търговете за лекарства за всички болници и др. Промяна на изискванията към общинските болници относно специалисти, които в момента директорите са принуждават да водят 80-90 годишни баби и старци, само и само да отговорят на изискванията. В момента в системата лъжата е навсякъде.....Личните лекари да пристанат да изписват по 5-6 скъпи лекарства и аптеките да ги черпят с екскурзии.... и т.н. и т.н

2

Анонимен

преди 7 години

За съжаление не демонополизацията на НЗОК ще оправи здравеопазването, а работата в доболничната помощ и болничната помощ. И 20 каси да станат пак няма да се промени нищо. Сега се цица от една цица, а после от двадесет. Трябва цяластна промяна на всички закони касаещи отрасъл здравеопазване. Болници-търговски дружества- огромна глупост! Лимити- нова глупост! Финансиране от касата-само на държавни и общински болници! Частните да си събират парите от пациентите предпочели ги!

1

Анонимен

преди 7 години

Сигналът е ясен - р***поня квото реши това става. Другото са общи приказки и душевни словоизлияния!