112

Анонимен

преди 6 години

Браво Кристиан

111

Анонимен

преди 6 години

Сакън,заради детската Евровизия не си виждах съпруга в продължение на месец заради организиране,атестатции и не знам си какви глупости"Хубаво, похвали се.

110

Gabbani

преди 6 години

На мен най-много ми харесва италианската песен. ( не че няма да гласувам за нашето момче) но италианската песен е жизнерадостна, оптимистична, актуална като текст. Хореографията й не е добра, но песента е просто в най-добрата традиция на италианската забавна музика. Много ме кефи и създава ведро настроение с един много критичен текст.

109

Анонимен

преди 6 години

На румънците песента ясно декларира, че е румънска, ЗАЩОТО Е НА РУМЪНСКИ ))).........Това е опит да обясня защо песента не е българска, не го приемай буквално.Това със водата е пример за същото.От теб разбирам, че и румънската песен не е румънска))Има обаче един композитор Томас Бергерсон, който разбира от български гласове и музика. Ако те интересува, лесно ще го намериш.Защо българин не може да аранжира така наша песен и тя да представи страната?DБергерсон има цял албум с бълг. мотиви

108

Анонимен

преди 6 години

"румънска, ЗАЩОТО Е НА РУМЪНСКИ"Румънската песен е на чист английски и освен това първо е била написана за групата от Швейцария, с цел в нея да има нещо швейцарско фолклорно, но на тях не им харесва и така я получава Румъния.

107

Анонимен

преди 6 години

Ако не кажат,че точно тази песен прадставя страна ни няма как да разбера, че българска.Просто е.На румънците песента ясно декларира, че е румънска, ЗАЩОТО Е НА РУМЪНСКИ )))Цял ден се опитваме да докажем, че водата е мокра...

106

wasilew

преди 6 години

Ако четете руски медии, обаче, от заглавията няма да разберете, че България е достигнала до сцената на спектакъла в неделната вечер. Повсеместно, включително в рускоезични издания в Украйна и Израел, се изтъква, че става дума за московчанин, който живее и учи в руската столица и само през последните две години пребивава по-често в България. За какво българско участие си фантазираме?

105

емиграция

преди 6 години

От какво се отказваш? Ако да спорим и да се обиждаме...., спираме и ние.Утре е събота.....А , че конкурсът е организиран от ***, както мин. година го определиха американците.... си е вярно.Това е.Регламенти......Организирай ти с твои парици справедливо състезание.....

104

Анонимен

преди 6 години

До емиграцияАма ти верно си много ***.Оказвам се.

103

ss

преди 6 години

И да спечелим - какво от това ... след една седмица никой няма да помни,ститистика ... след 10 години няма и Българи да останат в тая държава ...

102

Анонимен

преди 6 години

dnes.bg/muzika/2017/05/12/bylgarka-ot-virtuozite-na-la-skala-ne-spirai-da-mechtaesh.340834Ето това вече е нещо!Браво на момичето, но гледам "ценителите" на Кристиян и голямата музика, не са го забелязали.Еми така е, не ги облъчват с това момиче, не ги карат да гласуват, не им казват че е българка, няма как да я харесат."Истината не е очевидна!"

101

емиграция

преди 6 години

113-ти. Май те съпровождат комплексите.И защо тябва да ти пишем на английски?Има и други езици, катър.

100

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

България може да победи, но няма да и позволят.Конкурсът е политически.Кристиян не отговаря на изискванията на европейските "ценности".Не е третополовите, не е ром, не е евреин ...Няма как да спечелим въпреки, че нашето момче е най-талантливо.Ще ни замажат очите с едно трето място.

99

Анонимен

преди 6 години

До емиграцияТака, а сега това го напиши на английски и пак се опитай да си убедителен, че си българин, щато вече не знам как да го обяснявам. А това, че си емигрирал, не променя факта, че си произлязъл от "***" и обиждаш същите на БЪЛГАРСКИ.Аман бе!RUN, YOU FOOLS

98

Анонимен

преди 6 години

Taрикат е руснакът. Знае много добре, че ако се яви от името на Русия няма да мине и първия кръг, а така отваря възможност за много гласове именно от там. Той самият си каза, че не говори добре български. Какво се прехласвате толкова ви се чудя.

97

емиграция

преди 6 години

Отвратени сме от коментарите на някои ,,нашенци" . Оплюват момчето по стар соц. обичай.Руснак бил, такъв бил, да не станел онакъв. А той си е на ниво, където му е мястото.Пожелаваме му успех, за ужас на ***.

96

Реалист

преди 6 години

Как ще победиш, бе ***. Песента не е нищо особено, няма никаква сценична постановка - нито други участници, нито нещо като балет, самият пубер е статичен. Не знам защо изобщо го класираха за финала.

95

бай ганю

преди 6 години

гледаш младежа спечелил само ако цяла русия гласува за негоа после с какъв капацитет разполагаме ние за да организираме подобно събитие?това с гласуването е нереално и отвратително не печели най добрия а печели онзи с гласове от пристрастия на съседни страни или бивши соцовекогато хората се научат да гласуват според изпълнителя а не политически или според националност тогава това шоу може да предизвика интереса ми

94

Но комент

преди 6 години

Неразбрах само какво ви впечатли "песента" на румънския отбор,бих я определила като нещо между Алпите и Германия с това алелелей само халбите бира ги нямаше да ги размятат по сцената! Подкрепям България (заради това че съм българка), но най-силно впечатление ми направи Унгария(чудесно шоу,визуализация,изпълнение с инструменти музикални,танци - това е моя фаворит! България - добро изпълнение,но можеше и по добре. Поли беше върха мин.година !

93

тя

преди 6 години

Не натоварвайте момчето с разни пожелания и предсказания!