18

пенко

преди 7 години

Уважаема манипулаторке , NBC не е ли една от изгонените от Търътъмп журналистически гадости ? Нищо не можете да промените в пристрастията ни ! Само си чешате егото ! Не добавите ли Ройтерс / след като се изкъпе / няма да хване "декиш" и при тъпац..е !!!

17

Анонимен

преди 7 години

Браво, Тръмп!! Мачкай пионките на Рокфелер.

16

Анонимен

преди 7 години

Има строго разделение: ЦРУ действа само в чужбина, няма право на американска територия да работи.ФБР - обратно - само в Америка, но не и в чужбина.

15

Анонимен

преди 7 години

ФБР отдавна не е само щатска ***.................ЩАТСКА Е, ЩАТСКА. ТЕ САМО РАЗКРИХА ДАЛАВЕРИТЕ НА БЛАТЕР И ПЛАТИНИ В АМЕРИКА. ОТСТРАНИХА ГИ СЪОТВЕТНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ, А НЕ ФБР

14

Анонимен

преди 7 години

Анкетирани са 3746 душиМНОГО СА МАЛКО ЗА 300 МИЛИОНА. НЕ Е ПРЕДСТАВИТЕЛНО

13

Armagedon

преди 7 години

Гнездото на осите,( ФБР) лека полека ще бъде реформирано,колкото и на промитите мозъци да не им се вярва.Методите им на разследване ,някак си не допадат на болшинството американци,защото накърняват правата им.А прикриването на делата на някои значими политически личности и сенатори вече е двоен стандарт, което е недопустимо в една развита демокрация.Не се вързват някак си фактите изнесени от медиите и резултатите от редица разследвания по значими скандали.

12

Анонимен

преди 7 години

Ще бъда доволен от демокрациятакогато по улиците се търкалят бити и в безсъзнание русофоби.

11

анонимен

преди 7 години

Аз мисля че Тръмп е постъпил правилно този от Коми е руски агент на ли българите някога сечеха дърва в Коми те тези където и да отидат все за Коми и Русия си мислят,правилно е постъпил Тръмп и да го изсели от САЩ.

10

Чичо Тони

преди 7 години

До 2. "Интересно е да се следи как американската преса изпада в интелектуална импотентност". Нито са импотентни нито са прости. Чисто и просто музиката е според хората с парите. Комуникациите са новата власт в света. Помните ли слогана на Нокиа - "connecting people"? Въпросът е кой ни кънектва и за какво. А кой беше ония - как се казваше, май беше Гьобелс?

9

ф 16

преди 7 години

Просто един брадър по -малко .Не е бил в правилната кохорта на властта.Ще дойде друг .Обикновено ,когато демократите се оакат в САЩ изкарват Републиканците русофили . Никсън ,Кисинджър,Буш ,сега и Тръмп .

8

Ориенталец тарикат

преди 7 години

Бъркаш ЦРУ с ФБР, предполагам, защото си русофилистичен кре_тен.

7

о ,Боже

преди 7 години

ФБР отдавна не е само щатска *** .Та ФБР свали Блатер и Платини .Намеси се във ФИФА и УЕФА.Ало ,не се закачай наистина с умните ,ориенталски ***.

6

Ориенталец тарикат

преди 7 години

До умникът долу: ФБР е щатската ФЕДЕРАЛНА полиция, не се занимават с подслушване на ***.

5

браво

преди 7 години

Е този екземпляр на снимката видите ли го ?Той подслушваше света .Браво Тръмп ,махна един биг брадър поне..........

4

Първите двама

преди 7 години

Са тролчета! Американската преса задминала нашата по соца? Вие луди ли сте? На всички е ясно защо Тръмп уволни Коми. Останалото са опорни точки!

3

Анонимен

преди 7 години

80% от новините им са фейк - фалшиви.Насочени са към хора, които не могатили не искат да мислят.Изобщо всякановина се използва за манипулиранев определена посока.Опасността занас идва от това че в управлението надържавата попадат хора които имвярват.Щетите са за милиарди.

2

Анонимен

преди 7 години

Интересно е да се следи как американската преса изпада в интелектуална импотентност. В налудничавите си,лъжливи и шизофренични материали тя надмина нашата от времето на социализма. За тях няма никакво значение,че уволнението е по искане на главния прукурор на САЩ и заместничката му, както и формулировките, с които те искат това. В пресата на САЩ има два основни мотива- за всичко лошо в света е виновен Путин, а за всичко лошо в САЩ Тръмп. Обективността там е вече непозната дума.

1

българина

преди 7 години

Недоволни! Да не би да е социалния министър!, да не е на избираема позиция. Тово соросогадите са страшна *** демократичен башибозук