9

Таню

преди 7 години

За мен това е мечтаната работа. Като вляза да се гмуркам и времето спира, просто...

8

Местен

преди 7 години

Човекът сам се е спасил. Руснаците нищо не са направили, той е доплувал до яхтата им. Стига с това възхваляване на руснаците.Човекът е имал борбен дух и е победил. Здраве му пожелавам.

7

Анонимен

преди 7 години

Браво на това мъжко момче, почитания на всички, които са участвали в спасителната акция! Да са живи и здрави!

6

Отговор

преди 7 години

До Анонимен 5 Ето го и отговора. Русия и Путин са спасили нашия човек. Браво!

5

Анонимен

преди 7 години

Руснаците са прихванали сигнала за бедстващия нашенец и са отишли да го спасяват, а тия ингилизи са си бъркали в носа, както винаги. Браво на Русия браво на Путин.

4

Анонимен

преди 7 години

Иване, изказваш благодарност на анонимен екипаж на анонимен руски ветроходен кораб, на който се обучават студенти от руски висши военноморски училища. Ти ли си прекалено дискретен или евроджурналята?

3

бг

преди 7 години

Още през петдесетте години на 20 век един френски лекар установи ,че повечето жертви на корабокрушенията са умрели от страх , а не от глад ,жажда или удавяне и за да го докаже прекоси сам океана с обикновена малка спасителна лодка без храна ,без вода като се е хранел само със сурова уловена от него риба и е пиел сок от рибата или дъждовна вода.Написа и книга за това .Лекарят се казваше Ален Бомбар.

2

Кривондел

преди 7 години

Браво! Пример за това, че с бодрост и дух става, а не с мрънкане...

1

.

преди 7 години

Браво за духа на Иван, браво за оптимизма и липсата на отчаяние, те са му спасили живота, Бог обича смелите. Шотландците са добри хора, не си седятвкъщи да гледат Славето, когато някой е в беда.