11

popa ot razgrad

преди 7 години

на американците: нали искахте човек извън системата...ето ви човек извън системата...

10

Гост+

преди 7 години

Ми сега?... На кой ще му стиска да разследва руската връзка? Егати демонстрацията - уволниха шефа на ФБР като подарък за визитата на Лавров. И това ако не е руска хибридизация, кое е?

9

Анонимен

преди 7 години

Коми много приказваше и размъкваше мръсното бельо на Килъри под носа на краварите, сега ще го намерят задушил се във във възглавницита си после демокрацията продължава да се развива.

8

Анонимен

преди 7 години

Закономерно перестройката започна и в САЩ!Винаги е така,когато дълго време властва тъ-покрацията-юристи,икономисти,финансисти,философи и всякакви други офисни некадърници-амеби! След Сталин и неговите съратници властта в соц.страните се взема от международната "червена буржоазия"-амеби, до 1989г следва периода на "натрупване" на престъпен клат-ику-рен капитал и перестройка!В резултат на руската перестройка семейства американски политици-амеби "получават" над 300 млрд долара.Следва перестройка!

7

ah иване иване

преди 7 години

чакай малко бойко да се представи на ердоган.тогава ще говорим и за бойко.ама като направи коалиция с тоя дето буташе бабичките на капъ куле.сега нема скорост.добре че турците са много велики .че не се дразнят от малко.щото иначе парада на путин в москва изобщо немаше да помогне.но нищо ние османлиите помним.и го връщаме тъпкано когато му дойде времето.....

6

Иван

преди 7 години

До османКакъв Ердоган те друса,бе ченгене! Трябва да пишат повече за Бойко!

5

реалист

преди 7 години

До 7 ТъпАнгелТи виждаш ли се какво си написал? Тръмп го е уволнил защото той е разкрил Хилъри и му е помогнал да спечели? Или си объркал превода от руски който са ти спуснали за 2 копейки?Вие копейкаджиските *** и фенове на Тръмп сте мно'о, ама мно'о зле

4

Анонимен

преди 7 години

Колко ли му е айкю-то на мистър Тръмп

3

Анонимен

преди 7 години

и това моля ви се е изказ на президент на страна, която претендира да е световен хегемон. Боже опази!!!

2

Анонимен

преди 7 години

Тръмп може да му каже както си иска на тоя самохвалко, той пък ще представи доказателствата за руските хакери пред съда и ще си изчисти името. Къде е проблема нали са демокрация, нали много ги разбират нещата. Самохвалкото е на ход чакаме приготвили сме си бира и пуканки .

1

Анонимен

преди 7 години

*** чакайте бе! Коми не беше ли република в състава на СССР?