52

Анонимен

преди 7 години

До АнТова е лъжа,бандюгите от компартията и дс ограбиха всичко !онимен

51

Анонимен

преди 7 години

ИМАХМЕ КОРАБОСТРОИТЕЛНИЦА ВЪВ ВАРНА, КОЯТО ПРАВЕШЕ ОКЕАНСКИ КОРАБИ И ГИ ИЗНАСЯШЕ В ЕВРОПА, НО ПО ЗАПОВЕД НА ТОСПОДАРИТЕ-АТЛАНТИЦИ Я УНИЩОЖИХА.

50

@@

преди 7 години

Карлсон полудя, по-добре наблегнете на леката и тежка промишленост, щото след 10тина год. българите ще се хванат за оръдието на танка.

49

До 94

преди 7 години

Прав си, и в Русия само бедняка кара Лада.Останалите са с корейски, японски и немски коли.Те един молив не могат да произведат, камо ли сложна техника като автомобила.

48

Анонимен

преди 7 години

Руските танкове са бити по целия свят, значи не стават!Либия, Сирия, Ирак , Египет..все търпят поражения..Абрамс, Меркава и Леопард - това са съвременните танкове.

47

Анонимен

преди 7 години

Русофилчета, Каракачанката е жив пример, че и русофилите могат да станат българи. От антинативец и антиевропец преди година Каракачанов днес е български патриот и евроатлантик. Скоро и Сидеров ще се върне към старите си позиции, че САЩ са страж на мира и , че трябва да спасим Альоша от наряд!

46

И русите са зле

преди 7 години

И руснаците не са по-добри в оръжията от нас:Армата - не палиКузнецов - теглят го през света, опуши ЕвропаКурск- потънаВ гражданското автостроене :Лада - никога за нищо не става.Камаз - кара се само в Русия щото се троши лесно, стара технология, лоша изработка, но има много части.

45

шматка

преди 7 години

До 90Ама той тоз Алтай бил с немски двигател и оръдиеПо корейски лицензПроизведен от ОтокарКато знам автобусите на Отокар какви дървета са....Танка ще е чудо:)

44

шматка

преди 7 години

До 87Може можеТя щом Ферхунде е бригадир всичко можеТози даже и не знае думата " лиценз" какво значиПочти всичко което се произвежда в Турция ( машиностроене) е лицензно производствоЩял да прави танкове.В Анадола.С кюрди работници

43

Киборг

преди 7 години

Как роботи от автомобилостроенето ще произвеждат танкове ,че не разбрах.Анадолски с чернобял кинескоп и мустак?

42

Дела трябват

преди 7 години

Нямаме развито машиностроене за да го накараме да произвежда и военна техника.Ето Турция със своите военни и полудържавни фабрики засипва Европа със лекотоварни , а вече и леки автомобили, трактори и строителни машини.България може да почне с 60 годишни халета без прозорци, два гаечни ключа и електорожен от войната.Мадара Шумен, Бета - Червен Бряг може и да изкарат една сглобка на трактор Беларус с бронирано предно стъкло ама е с трудно.

41

Аз съм №73

преди 7 години

Извинявам се на нормалните читатели, че в текста ми се е получило някакво разбъркване, а аз не го проверих. Благодаря за 3-те минуса и чакам коректните джентълмени да ме поправят! Нека обаче знаят, че в руската военна техника ВСИЧКО, до последния чип, е произведено в Русия. Няма френски климатици за Су-30, няма датчици, няма двигатели Cummins, оставиха ги за DAF. И снайперски патрони не купуват от Lapua - правят си ги вече сами. А, сетих се, за един модел пушки на Лобаев още купуват американски

40

Анонимен

преди 7 години

Не подценявайте танковете,в Пустинните бори се използваха масово танкове. Също и в операция "Блекхоук". Танковеет и БТР-ите имат основно патрулни и разчистващи функции, държава може да се завладее с бомби, но не може да се коннтролира без супохътни войски. Преврата срещу Ердоган също тръгна с танкове.

39

Анонимен

преди 7 години

Глупости гоовриш, Каракачанов два пти е бил председател на комисията по сигурностто и точно той говореше че трябва да възстановим Военнопромишления си комплексоще на президентските избори.

38

Анонимен

преди 7 години

Това розовобузото дебелодупестото разбира от военно дело колкото аз от квантова механика. То даже не знае, че едно време, когато нямаше банани, завод "Бета" в Червен бряг правеше отлични БТР-и.Че имахме отлични корабостроителници, които правеха кораби за износ в Западна Германия.Не знае, че Турция чак сега направи основен боен танк "Алтай" с помощта на Корея - лидер в танкостроенето с К-2. Че поляците още нямат успешен такъв, успехите им са дизайнерски. Да направиш съвременен танк е много трудно

37

Анонимен

преди 7 години

Не е смешно набутахте в парламента крайно десни селяцции, че сега и министри станаха и говорят се едно са на бутана. Когато си министър трябва да боравиш с думите много внимателно особено в напрегната обстановка. Тея глупации дето се имат за националисти само проблеми ще ни докарат. Помнете ми думата.

36

Анонимен

преди 7 години

До ХА ХА ХА ХАААААААЛъжеш, имбецилче с хистеричен смях! Двигателят на "Армата" са руски с Х-образно разположениие на цилиндрите и променлива мощност 1300-1800 к.с. и движи танка с 90 км/ч. Нслужител на завода. Това го видяхме с очите си, никакъв двигател не е изгарял и танкът си отиде на собствен ход, след като в него влезе служител на завода.Причината беше водачът, който беше блокирал псжеш да се ухапешихически.Такъв танк като Т-14 Западът няма да може да направи до 7-8 години.Това е, лъжлоь

35

ТУРЧИНЬ

преди 7 години

Да , може да произведем гумени макети за заблуда на врага. Ядрени подводници, дестроери, дронове , танкове и макети на войници, че истински почти немаме вече.

34

66

преди 7 години

ШедЙоври казваш!Ех шедЙоврите!

33

Честито!

преди 7 години

Избрахте си ги,заслужавате си ги.Глупенддери!!!Държава, която доматите си не произвежда, ще произвежда танкове... ХАХАХАХАХАХАХАХА...