8

chastna gora

преди 6 години

koi gazi trevata v gorata mi?! stoi! gore racete!

7

Анонимен

преди 6 години

Задай ги тия въпроси, с които искаш само да провокираш, направо на президента. За да получиш достоен отговор от умен човек. Президентът е споделил историята за да научим, че има така инициатива. Аз лично не знаех. Малко са останалите светни хора в днешните времена, защо да не подкрепим детето? Теб не те подкрепям, защото вече си се самоубил, след като не виждаш никъде доброто.

6

ив

преди 6 години

И сега трябва да се умиля и да ръкопляскам, че имаме такъв достоен президент ли, що ли?! Ами неговата главна задача не е ли да направи така, че всеки САМ да може да постига мечтите си в тая държава, а не с волни пожертвувания, м? И защо не дадат пример лично той, целия мин. съвет, всички дупетати?! И не на последно място, защо парите ще се пращат по банкова сметка на президентската администрация? Мечтите на администрацията ли ще осъществяваме?

5

А ЗАЩО

преди 6 години

НИКОЙ НЕ СЕ ЗАМИСЛИ КОЛКО ДЕЦА С ПО ДВАМА РОДИТЕЛИ НЕ МОГАТ ДА СБЪДНАТ МЕЧТИТЕ СИ,ЗАЩОТО РОДИТЕЛИТЕ ИМ ЕДВА УСПЯВАТ ДА ГИ НАХРАНЯТ!МНОГО Е ЛЕСНО ДА КАЖЕШ :"ДАЙТЕ ДА ДАДЕТЕ".КОЛКО ПОЛИТИЦИ СА ДАЛИ ПАРИ?

4

Анонимен

преди 6 години

Ако е научен да краде може и да стане началник. Ако не е научен не става докато не се научи :)

3

Анонимен

преди 6 години

Милко от дома от своя страна ще инициира кампания в подкрепа на президентите в неравностойно положение.

2

Анонимен

преди 6 години

Всички от Администрацията на президента, включително и той, освен това депутатите и всичката друга пасмина по високите етажи на властта да се бръкнат и да отделят по една пълна заплата за Милко и други свестни младежи в неравностойно положение. Съжалявам, ама редовият българин едва смогва да си плаща сметките!

1

Анонимен

преди 6 години

Няма да помагаме има си държава нека се грижи за поданиците си не само да ходят на приеми за да плюскат на аванта.