8

Кривондел

преди 7 години

Тесла все още е много скъп продукт за ентусиасти, но е бъдещето. Електричество от ВЕИ, автопилоти, електромобили... След 50 години децата ще слушат зяпнали за автомобили, които горяли въглеводороди и бълвали сажди както ние слушаме за ранната индустриализация.

7

Анонимен

преди 7 години

Виж за 1000 километра без зареждане си прав. Но ако бъдем честни, малко автомобили могат да изминат този пробег без зареждане на гориво. Въпроса обаче не е колко километра издържа без спиране автомобила, А ти колко можеш да издържиш. Препоръчително е на 200 300 км да се почива По половин час. Напълно достатъчно време за да се зареди автомобила за следващите 200~300 км. в зависимост от скоростта. Ако се кара по магистрала в Германия, тогава може да се наложи почивката да е час.

6

Анонимен

преди 7 години

Пишеш и за батериите и кога се избива цената на автомобила. Вече има не една Тесла, които са изминали над един милион км. Вероятно почти нищо не са платили за този пробег, но дори и да са плащали тока, Пак си се избили цената. Нека сметна по български цени:2500 зареждания по 20 лв дневна тарифа са 50000 лв.100000 литра гориво по 2 лв са 200 000лв. Дори не съм включил 60 смяни на масла филтри, ремъци и т.н. консумативи. Основния ремонт колко струва? Нощна тарифа? Безплатно зареждане?

5

Анонимен

преди 7 години

Толкова глупости на едно място не бях виждал Климатикът на Тесла е електрически, точно като този който ползваш в къщи. Моят климатик който топли 20 квадрата помещение, което се над 50 кубика въздух, в най-лошия случай харчи около 50 лв на месец. Купето на един автомобил е 20 пъти по-малко. За охлаждане харчи много по-малко.Хайде сега запали си бензиновия или дизелов автомобил, Сипи му гориво за 50 лева, Пусни си климатика и засечи за колко време ще ти свърши горивото. Повече от месец???

4

Анонимен

преди 7 години

А Мотика поема ли поръчки за соларна леха?

3

Анонимен

преди 7 години

Мъск алчника не знае личе това което той предлага за 75000 долара, Китай го дава за 40000. Къде отиваш ти бе, друхарю ефрей?

2

Анонимен

преди 7 години

Човека взе парите и каза: Чакайте!

1

Анонимен

преди 7 години

Да бе, сега...да си давам парите на Амбърчето!?То поне за Спас Х. да беше.