11

Анонимен

преди 7 години

Баща на 4 деца и пето на път. Не е хубаво че са загинали, но за мен утешителното е че този татко ще спре най сетне да произвежда "БЪЛГАРЧЕТА"

10

Анонимен

преди 7 години

Поне медицинските разходи ни ги спестиха, да не е като на Митю да му се плащат 20 операции по целия бБалкански полуостров

9

4 деца

преди 7 години

23 годишен с 4 деца... е това е то, няма пари, няма трудов опит, ням нищо но деца знае как да прави защото после БГ ще ги отгледа.

8

Анонимен

преди 7 години

7 от 29 и после линейката е виновна

7

КокоБийч/СаутБийч

преди 7 години

Мерцедес не греши никога...но като му подадат над 150 команди наведнъж и излиза от строяИ забива...гадно

6

Божеее

преди 7 години

"Мерцедесът, с който са пътували петимата, не могъл да вземе остър десен завой..." - от Мерцедеса не мисля, че се очаква да може каквото и да било. По-скоро евроводачът не е могъл да вземе завоя, защото е искал бързо да стигне при Герхунде-то, за да настигне оня с 5-те дечиня.

5

МАЙНА

преди 7 години

Следващия път се натъпчете ХадинаЙси парчета в мерЖана

4

Анонимен

преди 7 години

..основната версия е,че са си купили шофьорски книжки !

3

Анонимен

преди 7 години

На 23 години и вече има 4 деца и едно на път?!?!.....

2

Анонимен

преди 7 години

И за маймунските им изпълнения трябва да сме в траур????? Защо не кажат с какво образование е бил водача за да вземе книжка? Или всичко му е било подарено за да избие 4 плюс себе си. Така става с огромна част от тях. Неграмотни и неуки но с 8 клас. После си купуват свидетелства за управление на МПС, един таралясника за 1000 лева и трепят по шосетата. До кога така? Връщане на Строителни войски и там 2 години да се научат на труд и занаят.

1

бай ганю

преди 7 години

много жалко за дечицата да растат без родителисамо заради малко силна чалга и безразсъдството на един водач живота на няколко семейства е съсипан