52

Анонимен

преди 7 години

До 24Всички деца са здравно осигурени от държавата, включително ромчетата

51

Диана Герова

преди 7 години

До АнонименТи в това сигурен ли си? дори името си не смееш да напишеш.

50

Диана Герова

преди 7 години

Сега тази майка да не се допуска до здравно заведение. да се лекува сама. крайно време е да започнем да уважаваме хората срещу нас. Писна ми да слушам самозабравили се родители, които си мислят, че отрочетата им са единствени и неповторими. Хайде слезте на земята!!! Уважавайте Лекарите, Сестрите и Учителите. Те ще ви научат на нещо - в противен случай ще си останете МИЗЕРНИЦЕТЕ които сте.

49

Анонимен

преди 7 години

майка ми лежа в Търговищката болница ими разказа за отношението към пациентите от страна на сестри и санитарки...Лекарите са ок,обаче персонала е под всяка критика!Да се обръщаш с "мър-ша" към възрастни беззащитни хора е недопустимо!!!"Ко викаш ***,мър ..шо "?Ей така е в България!

48

Анонимен

преди 7 години

До ЕлиДа, видяхме ги по телевизията, в новините.

47

Анонимен

преди 7 години

До ГОРДРОМДа, вие сте бъдещето - на безкомпромисните ни действия. Ще мърсите земята ни до време, после - дим да ви няма.Ще шамарите собствените си глупави глави, когато си дадете сметка какво бъдеще сте си изпросили.Но ще бъде много късно, умът ще ви дойде, когато вече няма да има накъде да бягате, а страшното и неизбежно бъдеще ще е пред вас.Искаш уважение. Само че то трябва да се заслужи.

46

Отврат

преди 7 години

Видяхме я по телевизията.С какво сме й длъжни на тази?Като е толкова буйна, да иде да работи и да се осигурява, та хем да изразходва излишната си енергия, хем да заслужи майчинските, детските надбавки, осигуровките и т.н.Само неправилното отношение спрямо тази пасмина е причината за това, че те не приемат подаянията ни с респект и благодарност, а считат, че това им се полага, че е недостатъчно и че някой им е длъжен!Но и това ще е до време. Всеки ще си получи заслуженото.

45

до ГОРДРОМ

преди 7 години

Прав си, пътници сме и много от нас вече извървяхме пътя, скоро и останалите ще се усетят, кой на запад, кой към отвъдното, обаче какво ще се случи с Вас. Тъй като сте първосигнални не го виждате, но за вас заплахата е от юг. Ние ви отгледахме, но ердоганова Турция няма да ви цепи басма. Хубава територия с ***.Откъдето сте дошли там ще отидете - през Анадола и адиос. А иначе българският ген няма да умре, просто ще се смеси с цивилизованото човечество. Язък за хубавата земя...

44

До Цуци

преди 7 години

Отиди ти да биеш инжекция, щом мислиш, че е толкова лесно. Вечно недоволни, мрачни и готови да обиждат хората. Ако си мислиш, че е работата им е песен, опитай се ти да я работиш. Няма да издържиш и час!

43

Цуци

преди 7 години

Ами така е, като даже една инжекция не могат да бият като хората...

42

Стоян

преди 7 години

Тенденциозно медицинските лица биват оплювани, хулени, навиквани и най-вече мразени! Какво ще се случи, ако един ден няма кой да ни лекува, като те масово предпочитат да работят на Запад?! Ще ги търсим, ама няма да ги намерим, защото приемаме всичко за даденост. Някои неща трябва да се ценят, а не вечно да се търсят поводи за скандали.

41

До ГОРДРОМ

преди 7 години

И как живеете - като бащите убиват децата си, а вие умирате по на 30-40 години. Мдаа, добре е, че не се ваксинирате, ама за нашите деца е лошо. Поне да нямат контакт де!

40

До наблюдаващ

преди 7 години

Ако не са тpoловете под статиите в този пропаднал сайт ще има най много по 5коментара

39

Бойчо

преди 7 години

На тази майка е трябвало да и натрошат краката преди да я изгонят от болницата!Или да я стерилизират, или и двете...

38

Анонимен

преди 7 години

Щом са знаели са били некадърници.

37

ГОРДРОМ

преди 7 години

Колкото и да се пените това е истината - пътници сте а ние сме бъдещето, приемето го и умрете в канавките по-бързо.

36

инж.Андреев

преди 7 години

До АнонименХахаха :) Ами знам ли - може да не са разбрали...шегата на страна - знаеха разбира се.

35

Ко?...Не!

преди 7 години

Написах, че... са едни от героите на Толкин (от Властелина...), но ме цензурираха ??! Явно вече ще се наложи да се пише само, че са..., докато решат, че и това не може...

34

Анонимен

преди 7 години

А лекарите знаеха ли, че е бременна?

33

инж. Андреев

преди 7 години

Само да кажа, че в едно от най-реномираните здравни заведения в София и България като цяло, при посещение на спешния кабинет, на бременната ми съпруга беше поставено венозно лекарство, което не се препоръчва при бременност, без да я уведомят за това и без да искат съгласието и. А случаят не беше за поставяне на медикамент изобщо...Медицинският персонал в България, за съжаление губи качеството си. Все по-рядко е да попаднеш на добри лекари, сестри и т.н.