16

Анонимен

преди 7 години

писна ми от този слави. не бяха референдуми,не бяха протести...един чалгаджия го направихте национален герой. с милионите в сметките се бори за народа, хайде,бе !

15

анатомия и дисекция

преди 7 години

на "революцията: четете по-надолу и ще разберете как прости, немислещи хора са направили 1917, 1944- "да ги изметем, изринем".. и след това? сядаме ние и управляме.И ще установим САМО една партия с МАЖОРИТАРНАТА система и Путин ще пляска: "***". пак настана социализъм.Това е :"възторгът на масите" големи катастрофи създава.

14

_

преди 7 години

А разследват ли следователи КОЙ е изпратил сигнала: от антуража на Трифонов, по негова поръчка; ВИНАГИ да има неразбории, "метежи", НЕДОВОЛСТВО>ТОВА е животът му.

13

Анонимен

преди 7 години

ДА ГИ ИЗРИНЕМ С БУЛДОЗЕР ОТ ПАРЛАМЕНТА....

12

Анонимен

преди 7 години

Мажоритарните избори ще доведат до диктатура, липса на опозиция. Вожда ще управлява 35 години като Бай Тошо, и ще чакаме от Големия брат, който преди беше СССР, а сега е САЩ и ЕС, да ни го смени, когато на него не му е удобен или престарее.

11

kauman

преди 7 години

dnes bombi...utre boi s ispanski domati i iagodki...

10

Активист на БКП

преди 7 години

Театро БОКО ЦУРКО !!!

9

Анонимен

преди 7 години

Браво Славчо давай до край ,ще ги изхвърлим всички боклюци от парламата,да ги изгорим живи тия проклетници дето ни карат да живеем в неморално ,да изхвърлим ***, и тук е пълно *** където пишат срещу теб ама те са си мишки държавни виждат че им идва края на боклюците ща ви изям боклюци мръсни несретни 1 лв ще взимате боклюци , ще слушате народа. *** ,,240 души сте ще минем през вас като меечка чрез кошер ако. Не се осъзнаете нещастници

8

Хитър Петър

преди 7 години

Славчо обслужва ГЕРБ с този референдум и мажоритарните избори, които са изцяло в полза на ГЕРБ. А кажете ми как може да казваш, че си против ГЕРБ, а да искаш да мине такъв закон, който да бетонира ГЕРБ вечно да управляват и да станат несменяеми?

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10Знаеш, че българите гласуват партийно, а не личностно. Това е основният проблем-ние не гледаме лица, а партий/идеи. Цецка може би беше изключение, тъй като беше толкова лош кандидат, че и някои десни гласуваха за ляв.

6

Анонимен

преди 7 години

мажоритарен избор означава ЕДИН, пак повтарям ЕДИН кандидат, избран от район. кандидатът с най-много проценти, който е най-харесван от местните. и най-вече край на парашутизма - някакви от хасково да стават депутати от видин например. който изкара по-читавите личности, печели в съответния район. и ако един депутат отпадне, не влиза отново парашутист, а се правят нови локални избори.

5

Анонимен

преди 7 години

слави бил инсценирал бомбата :)..абе вие четете ли въобще? предният съд е ОТМЕНИЛ решението на цик, т.е е казал, че референдумът е задължителен. от какъв зор да прави инсценировки тогава слави? напротив, 2,5 милиона гласували на референдума (колкото и на последните избори) имат интерес съдът да реши бързо. че към момента нито президента, нито референдума са задължителни :) понеже гласуваха 2 в 1 :)

4

los

преди 7 години

fashistite ot bsp i talibanite ot dps sabotirat bg narod suveren?!

3

Анонимен

преди 7 години

И КАК ТАКА ГИ ПОДАВАТ АНОНИМНО ТЕЗ СИГНАЛИ И НИКОГА НЕ ГИ ХВАЩАТ БЕ :-) :-)ЦЕЦО УХОТО НАЛИ ПОСТОЯННО ПОДСЛУШВА..ВСЕКИГО И ВСИЧКО..НАВСЯКЪДЕ ОСЕЯНО С КАМЕРИ..ЧЕНГЕСАРИ И РОДНИНА...МИЛИЦИОНЕР..РОДНИНА..МИЛИЦИОНЕР!БЪЛГАРИЯ ДИГИНАЛЕН ЦЕНТЪР ЩЯЛА ДА СТАВА!ПЪК АНОНИМНИ ЗАПЛАХИ ДО СЪДА..ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА КИ Р.Л.И.ВИТЕ МНЛИ ДЕТО ПО 100 АЛО ИЗМАМИ ПРАВЯТ НА ДЕН

2

Анонимен

преди 7 години

До сминдух енд чесънС оглед, че ГЕРБ като нищо ще имат пълно мнозинство, ако се дели мажоритарно, не мисля.Мажоритарно значи секция по секция, който спечели- той е, без значение общ брой гласове, сборове, и проценти на партиите като цяло.Тоест, и най-

1

сминдух енд чесън

преди 7 години

Сам по себе си резултата от референдума си е бомба за партиите от статуквото.