28

атеист

преди 7 години

***, по-***, най-***, руски православен, руски съдия :) а, накрая - български коментатори на руското малоумие

27

Анонимен

преди 7 години

Всеки достатъчно *** да се занимава с тия глупости си е за сериозно превъзпитание.

26

да

преди 7 години

Голям умник няма що, искам да го видя как ходи да лови покемони в някоя джамия примерно в Саудитска Арабия или дори в Германия. Жив няма да излезе това е сигурно

25

Баба Гуси

преди 7 години

Малко са му! И 100 тояги да му ударят! На голо!!!Ще лови покемони ааама ха...Я да пита моите семинаристчета какво ловят в храма.

24

МАЛКО

преди 7 години

са му! Ще лови покемони в някой зандан сега и ще му ги ловят после на него от задния двор! Трябва да се прави ясна разлика между свобода и свободия! Дори в наще пропаднали храмове, където циркулират хомосексуални педофили, има тук таме фиктивни забрани за ползване на мобилни телефони вътре! Директно за гулаг на влака и в Сибир, да си почука камъчета малко и да му дойде акъла в главата! Блогъъъъърррр аууу колко сме модерни - ***, никаквец! Покемоните зад решетките го очакват!!!!!!

23

Анонимен

преди 7 години

Обаче е факт, че може да си ловиш покемони в която си искаш църква на запад без да те е страх, че ще те тикнат зад решетките. Че тряя да си голямо диване за да ги правиш тия е ясно, ама чак присъди е смешно. А в *** може и да те пребият и пак няма да има присъди. Системата става за смях вече.

22

Нека да опита пак

преди 7 години

Руската православна църква е институция с голямо влияние в Русия.Ако този блогър мисли, че Русия не е демократична държава можеда отиде в една от най-близките и приятелски държави на САЩ -казва се Саудитска Арабия.Нека да лови покемони в голямата джамия в Мека и след това можеда гледаме в Тубата как му режат главата на площада.

21

Анонимен

преди 7 години

Има, защото ще ме обвинят за русофоб, а аз не съм. Даже русофил си падам, ама руснаците се *** с *** си вътрешни политики, скоро може да забранят и да се диша? Абсолютни ***.ана.ри!

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 20Американците не ги харесвам хич, обаче такива присъди няма в цивилизования свят и не трябва да има. Абсолютна пародия!------------------------------------Какво значение има тук, дали харесваш или не харесваш американците. Въпросът е принципен. За такава простотия могат да те осъдят само в Русия и Ислямска Държава.

19

Анонимен

преди 7 години

Американците не ги харесвам хич, обаче такива присъди няма в цивилизования свят и не трябва да има. Абсолютна пародия!

18

Следващия път...

преди 7 години

...Нека опита да лови покемони в синагота в Париж или в Берлин, там ако не го настрелят на място, то не му мърдат поне 3 години за разспространение на расова омраза и отричане на Холокоста.

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 16"Тези, които са ги взривявали са хазарски талмудисти, ама откъде един игнорант може да знае."Това го знаят само путинофилски игнорати като теб. А и твоя господ Путин също е взривявал и ако знае, че ако взриви 10-20 църкви в Москва ще му отменят санкциите изобщо няма да се замисли дали ще оскверни някого или нещо и ще ги взриви, както взривяваше блокове със спящи хора по апартаментите през 1999 година.

16

Анонимен

преди 7 години

А това да оскверняваш храмове засяга всички, ...Какво ме засяга мен това? Да го съди там господа чийто храм е "осквернил".

15

Анонимен

преди 7 години

Тези които до преди 30 години взривяваха църквите днес станаха най-ревностни "християни"---Тези, които са ги взривявали са хазарски талмудисти, ама откъде един игнорант може да знае.

14

Анонимен

преди 7 години

Тези които до преди 30 години взривяваха църквите днес станаха най-ревностни "християни"

13

Анонимен

преди 7 години

Нищо абсурдно няма в това. Личните и семейните работи на всеки са предимно негова си работа. А това да оскверняваш храмове засяга всички, защото държава която толерира светотатството, ще бъде унищожена по Божията воля.

12

anti

преди 7 години

А,Радонов какво изминджи по въпроса??

11

Анонимен

преди 7 години

Да беше отишъл да ги "лови" в саудитска джамия.

10

Анонимен

преди 7 години

В руския свят - средновековни нрави

9

Анонимен

преди 7 години

Страна на абсурдите. Там спокойно можеш да пребиеш жената и детето, защото домашното насилие е декриминализиране поради огромните си мащаби, но не можеш да си играеш на смартфона в църква.