26

4050

преди 6 години

Chudia se kak izgoria predi izvestno vreme nemskia parlament i zasto...kakvi nesta se sluchvat v eu...parlamenti....partiini adresi...

25

gomat

преди 7 години

sha ima parvoulska lutenitsa togava...;)

24

Анонимен

преди 7 години

Мажоритарен вот едва ли, но поне отзоваване на депутатите да разрешат, защото какви народни слуги са, като неможем да ги сменяме.

23

Анонимен

преди 7 години

Приказки,има конституция,там са изложени,заложени основните изисквания,ред за регистрация,учреждители и инициатори кат състав,насрочени време и тема кат въпрос/и за разглеждане,логично необъркващи мисловно,по давност,легитимност от страна на желаещите да участват доказали го и уважили го с подпис кат личен избор,начин на провеждане,място определено за общест.социални изяви и адрес,възможности от учредителите за контакт и легитимно включване от друг адрес,брой,ред за внасяне и закон-база,референт

22

аз

преди 7 години

До АнонименНе е вярно, че тази система е от 30 години! В началото доста време имаше смесена система. Нека ви напомня, че преди идването на Симеон, поне в продължение на пет години постоянно се тюхкахме няма ли кой да разбие двупартийния модел! Сега - изведнъж - пак почнахте да го искате! Ами нали при него всеки път управлява ДПС! Ту с БСП, ту с другите - които и да са!

21

аз

преди 7 години

До стас и нелиАми направо искай да се запише, че от депутати няма нужда, а шефа на мафията лично решава какви закони да влязат в действие! Така ще спестиш на мафията пари за купуване на депутати!

20

Анонимен

преди 7 години

До стас и нелиДепутатите и трима да са и вместо да взимат заплата, да давата по 1000 лв на месец на държавата, пак няма да прокопсаме. Другаде е скрито кучето.

19

стас и нели

преди 7 години

прво да се намалят депутатите на 70 броя и субсидия по един лев на глас, та тогава дасе гласува за вида избирателна система, заплатите им да бъдат до три средни заплати месечно, но без безотчетни две хиляди лева и без пари за участие в комисия.

18

97724

преди 7 години

При глупав и необразован избирател, каквато и избирателна система да се направи, резултатите ще са пак същите. След като досега са го лъгали бедния-умен българин, така и ще продължават да го лъжат.Не забравяйте, че народа си заслужава управляващите.

17

сминдух енд чесън

преди 7 години

Ако хората гласували на референдума не са знаели какво вършат,какво да кажем за тези,които вкараха в парламента сегашните хубавци.

16

extremist

преди 7 години

"Да използваш всяка вечер шоу, в което да манипулираш общественото мнение, е много сериозен проблем. - ТО И ИЗПОЛЗВАШ ВСЕКИ ДЕН ПАРЛАМЕНТА ДА КРАДЕШ Е МНОГО СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ. ИНАЧЕ СЪМ СИГУРЕН ЧЕ НА ГЕОРГИ ГЕРГОВ МУ Е ДОБРЕ ЧУДЕЙКИ СЕ КАК ДА ИЗХАРЧИ 50 000 000

15

Анонимен

преди 7 години

Славчо води класацията на телевизионние измамници. Беа му хвърлени през "прозореца", на телевизорите и уиндоусите на компютрите милиони левове)))Дребните кокошкари, които лъжат бабички, нервно пушат в ъгъла.Имам чувството, че това не е държава, а лудница.

14

ФИЛ

преди 7 години

ИСКАМ САМО РАБОТЕЩИ И НЕЗАВИСИМИСЪД,ПРОКУРАТУРА И МЕДИИ. НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА МАЖОРИТАРНИЯ ВОТ,ИСКАМ 60 ДЕПУТАТА И 1лв. СУБСИДИИ

13

Boko bo

преди 7 години

Това е най-адекватният коментар до момента и освен всичко е самата истина.

12

тъй, тъй!

преди 7 години

До Анонимен - наивния, дето писал: "Истината е че при мажоритарния вот депутатите трябва да заслужат за да бъдат избрани да влязат в парламента."Няма начин! Ми то, всеки издигнат за депутат ще е "заслужил". Изобщо "мой човек" няма да минава, само "свой човек"!

11

Анонимен

преди 7 години

На калпава ракета космоса й пречи.И вашта е такава, системата ви е проблем, а не избирателя и неговите решения.На пияният шофьор колата ли му е виновна, че се размазал или е убил някого на пътя?МКога ще пораснете и ще проумеете, че нищо няма да се промени, докато вие не се промените.Получавате това, което СТЕ.

10

Анонимен

преди 7 години

до 2 Слави излъгал 2,5 млн.да гласуват за референдума, а защо партиите не излъгаха останалите гласоподаватели да гласуват против референдума.След като проспаха времето сега да си теглят ярема. Ще им спре кранчето кандидат депутатите да си плащат за място в листата и високата субсидия

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 5Не, защото после ще искате референдум за пропорционална система. Най-добре е да бъде смесена както в развитите демокрации. 100 процентова мажоритарна система има само в Таджикистан, Узбекистан и Джибути. Все "високоразвити" и "проспериращи" бивши колонии.

8

Анонимен

преди 7 години

Тенденциозно се подбират коментатори противници на мажоритарния вот. Истината е че при мажоритарния вот депутатите трябва да заслужат за да бъдат избрани да влязат в парламента. Този е мой човек него ще го вкараме в парламента няма да минава.

7

Анонимен

преди 7 години

До 5А защо не пробваш да се хвърлиш от някъде? Може да помогне може и да не помогне - проба грешка. Защо не ? Да не си на 5 годинки бе 'пробващия' ...