8

Анонимен

преди 7 години

До Дядо ТончоТе, лекарите, дори когато си болен, а и "диспансеризиран" при тях, когато отидеш да им искаш съвет, те гледат "като теле в афиш", мучат нечленоразделно, вадиш им думите с ченгел, най-много да отговорят нещо от рода на "ми-и, да-а-мм". А със старите хора направо се гаврят, почти в очите им казват, че за тях няма какво да се направи. Чак се чудиш, дали пък няма директива да ги оставят без лечение, та по-скоро да освободят здравния фонд. Зловещо, но близко до истината.

7

метеоролог

преди 7 години

Иде лято, очаква се най-неочаквано температурите да се повишат.Не е изключено през зимата да настъпи захлаждане.

6

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че зле! Такива резки промени в температура, хранене, навици и т.н никога не са полезни за организма. А в последните седмици си разходихме гардероба от до.

5

Пижо

преди 7 години

от кога чакам жена ми да ходи без *** от долу да си я попивам в кухнята

4

Как влияе това?

преди 7 години

Влияе добре

3

бай Тъпчо

преди 7 години

Ееее от цял час мисла как да са реши въпроса и измислих два варианта бе,единият да си носат хладилника на гърбат и кога им призлее от жега да влазат вътре на разхлада,пък другия е по-научен,щото и студено и топло ша им прай-кой как иска,да са наврат в найлонов чувал и вътре климатика да си турят ама бажанака вика-бажо,ток отде ша вземат бе-еее ами тез хора сичко наготово искат бе,не стига,че им измисляш екстри ами и за тока да мисля-айде да са напънат и те малко да мислат,нали са по-умни от мене

2

Споко

преди 7 години

Досега реваха, че е студено, сега ще почнат да обясняват, че има код бенбено за опасни горещини.Паника да има, паника, иначе масите мислят и правят глупости.

1

risk assessor

преди 7 години

Урааа!Жената най- после ще събуе шушоните!