11

Роби

преди 7 години

Робите не си получават възнаграждението изкарано с тежък труд, няма значение.Няма значение защото в НС-то всички си ги получават без да се напъват много.Попитайте се кой има интерес всичко това да се случва? Защо до сега не се е хеанал един и да го оправи?Дръж народа гладен и беден, перфектните роби.

10

Бойко Борисов

преди 7 години

Нали нямало безработица,защо подобни мошенници не са в затвора?

9

Зоро

преди 7 години

*** народ бедна държава. И не само работещите с не изплатени заплати ами и ниските заплати дори и редовни пак сме обречени. Един ден, когато жълтите павета влязат вътре в парламента тогава ще се оправим.

8

anonimen

преди 7 години

За да не мизерстват семействата на работниците,трябва да се увеличи заплатата им. А те увеличиха средната заплата със 700лв,а мин.-с 50лв.Това не е справедливо.

7

Анонимен

преди 7 години

Романтиката и класиката са хубаво нещо отдавам се на мезоканала и на любов вече с предпенсионно казваше колегата

6

Анонимен

преди 7 години

Баце кога кротне ценоразписа тогава ще се оправим ама наравно и не ония да блеят в кафето като диверсанти по цел ден а да творят поезия че аз мисля да ставам романтик

5

Анонимен

преди 7 години

Доде не видя не вярвам масал брат

4

Артилерия

преди 7 години

Като нямаш мъде, имаш гърбина!

3

помак

преди 7 години

Поредното чешене на езици.За толкова години на колко хора им"изгоряха"заплатите ама белите управляващи искат точно това:беден народ,който лесно се манипулира,а и най-важното държи се изкъсо.

2

Анонимен

преди 7 години

Опростете и процедурата за кандидатстване за работа, а не както сега с хиляди изисквания и изпити и то за някакви мижави заплати в сравнение с изборите за депутати и евродепутати и не може да ги уволниш 4-5 г.

1

sek

преди 7 години

imat oste 1 sedmica. ili sha ima ketchup.