28

БизнесменБеБрат

преди 7 години

Малко ми прилича на пропаганда тази статия. Дано така да стане де, но реалността ми се струва малко по-различна. Плащат добре в "западните" фирми в България, а в българските заплатите ги бавят с месец, два, три, докато шефа ти го гледаш как си купува "нова" кола, хвали се с новия си телефон за 1500 лева и ти разправя как бизнеса е тежък и нямало сега пари за заплати... И така отиваш в "аутсорсинг" западна фирма, където плащат на време, понеже сметките не чакат, трявва да се плащат навреме...

27

а стига , бе

преди 7 години

Чета заглавието и се чудя дали не сме 2050 година

26

Дзъ

преди 7 години

Къв оптимизъм само...... много труд и постоянство и така докато станеш на 50 и установиш че си един от малкото г л у п а ц и които са загубили 25 години от живота си в страната на чудесата ... и нямам предвид вликата житейска цел - апартамент в Обеля примерно....

25

eucel

преди 7 години

Koran i efendi Erdogan. Bisnes plan.

24

Анонимен

преди 7 години

Няма учители за тези планове .. 240 часа математика в 11-12клас.. В България има не повече от 80човека завършващи математика на година.. Английската програма излизат с линейна алгебра на ниво БГ технически университет и и захапват част основи на анализа..

23

Анонимен

преди 7 години

До 19 ЕмигрантЗащо трябва да да пишеш "необразовани" ?. Това са обикновенни хора които се борят за хляба. Те не са дошли в Германия от добро и ако имаш възможност помогни на такива а не се прави на голяма работа.

22

До 30

преди 7 години

Не беше това цензурирано, но добре, браво! :)

21

Студент

преди 7 години

Всички искат да напуснат, ама като видят колко трябва да работят, бързо се отказват.

20

До 25

преди 7 години

Моята мизерия? Аз не се снимам в *** за спомен, човек.До 26 - евала. ;)

19

До 24

преди 7 години

Защото сме все пак българи,и се прибрахме.Но ако решиме пак ще заминем.

18

До 22

преди 7 години

А защо не купихте апартаменти в Германия? хмммм....

17

Анонимен

преди 7 години

Работник навсякъде по света но не и в БГ.

16

Анонимен

преди 7 години

Аз бях чистач с жена ми в Германия.За 7 години си изплатихме всички заеми и си купихме два апартамента в Б-я.

15

men

преди 7 години

който оцелэ до 18 и стане човек сред чалга мутри и поутици мислещи му доброто наистина няма спиране след това.

14

Емигрант

преди 7 години

В чужбина съм и виждам повечето българи, които идват, какви са - необразовани, не знаят език, и пишат по групите във фейса: "търся всякаква работа, някой предлага ли?". Живеят в пълна мизерия и се снимат до колите на богатите. Хората не са слепи, могат да ви видят нищетата, било то и в чужбина.

13

Светкачо

преди 7 години

Кой святкаш? По-качествени хора, а с най-големи нива на смъртност при децата - да, за Англия говорим, защото наеха хиляди доктори мюсюлмани. Или пък как 1400 пакистанци им изнасилваха децата и полицията ги прикриваше.Като ви взривяват там, се отбелязвайте във Фейсбук, че сте спасени - па да знаем!

12

Няма да се оправим?

преди 7 години

На Запад правели повече в МакДоналдс - а виждали ли сте колко струва един бургер? Колко струва една пица? В България е хиляди пъти по-евтино.(и да, купувал съм си пица в Англия за 7 паунда = 16 лева)

11

Анонимен

преди 7 години

Тази статия прилича малко на такава от вестник "Работническо дело". Няма лошо де.

10

Хахаха

преди 7 години

Хвърлям ви златен прашец а вие си мислите че сте хванали Г.. за ...Учител с 600лв, полицай с 500, граничар с 600лв, депутат 3000лв.Никога няма да се оправите, на Запад студент в МакДоналдс прави повече пари.

9

Анонимен

преди 7 години

Бай *** не разбра ,че докато не се опълчи на тая власт за която гласува няма да е по-добре ,но то няма и как да стане при 800 хил на телк, 800 хил. чавета, 1. 2 млн. пенсионери, 600 хил. безработни и 1.0 млн. държавни чиновници , 800 хил. на частна работа които лъжат с осигуровки и т.н. та който и да обещава големи заплати лаже едиствената свежа пара кооято пристига е по европрограмите,която се ограбва брутално и от българите в чужбина.