12

Анонимен

преди 7 години

Певецът не е издъхнал от остра сърдечна недостатъчност, а от "препълнената трапеза" за Коледа....

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен С номер 3: какво му е гениалното бе ? Ако взема да блъскам два капака от тенжера един в друг и се друсам като изоглавен но ме въртят нон стоп по радия и телевизии и аз ще стана гений!? И Кобзон и Ритон са на светлинни години пре този ***!

10

Разлика

преди 7 години

Когато един долен наркоман предозира е: "сврьхдоза" , когато е известна личност е: " сьрдечна недостатьчност".Ама ние читателите к'ви сме ?Защо не се намери поне един да използва точните думи , за отразяване на сьбитието (новината) ?

9

ХАХА

преди 7 години

А пък този 'либовник' е карал само на хляб и вода, ей сега му повервах

8

Анонимен

преди 7 години

Може да е бил хомосексуалист,ама имаше няколко много добри песни и очевидно си е живуркал супер.Джипове,джетове и шантонерки.А на тоя *** ква му е болката.Че го няма в завещанието?Би трябвало да знае,че като му напусне кревата оня ще си намери друг ездач и сеното свършва.

7

До 6:

преди 7 години

Джордж Майкъл никога не е крил, че е хомосексуалист. Има доста писано за това.Освен това не съм съгласен с твоето твърдение, че е бил гениален. Ти изобщо не правиш разлика между гений и талантлив човек - разликата е огромна. Джордж Майкъл безспорно беше талантлив музикант, но за гений в музиката е нелепо да се твърди.Освен това като гледам, неговата дневна доза от дрога е можела да убие кон.ПП Подлогът в изречението има пълен член, например "Проблемът е ..."

6

Евро-Атлант

преди 7 години

Кой знае колко са му платили от жълтите таблоиди за да направи тези "разкрития"... Пидалска му работа!

5

Нормален

преди 7 години

До АнонименПроблема е, че тук се набляга на това, че е обратен, а не, че е гениален (само едното е неоспорим факт).Да видя някъде в статията да се споменава колко е генитален, пардон, гениален? Или колко много (не) го харесвали? Не, нали?А *** за многото дрога и за "жена" му видя..., че и прочете, нали?Тънка е разликата, но я има ;)Ай наздраве.

4

Анонимен

преди 7 години

Дано в следващото си прераждане бъде обикновен човек за да има нормален живот. Наблюдавайки какво се случва със "звездите" не им завиждам нито за парите, нито за славата ... За нищо

3

Анонимен

преди 7 години

Искат Николета Лозанова да им навират в очите , а не Джордж Майкъл

2

Анонимен

преди 7 години

До XXLЧовекът беше гениален музикант.Фреди, също. И още други гейове.Кой искаш да ти навираме в очите? Някой истински алфа мъжкар като Йосиф Кобзон?Като дует Ритон?? Кой искате, бе...вечено недоволните.

1

XXL

преди 7 години

Дали от дрогата или от СПИН, дали от комбинацията им, не е важно...Всъщност....Защо ни навирате непрекъснато в очите само такива "нормални" индивиди? Денят ни ще бъде една идея по-добър... ако не ни ги навирате в очите....