26

Гост+

преди 7 години

...като им казаха, че Тръмп в действителност не командва...Мисля, че Тръмп постепенно ще покаже на всички, че в деистителност командва - за добро или лошо, наи-вероятно и двете

25

Анонимен

преди 7 години

Непрекъснато ще го ,,бомбардират" тези от групата на Чомски,Сорос,,,левите милионери " и техните медии ,но обикновенният работещ американец е зад него. Не искат хората ,,социалистически съединени щати" А платените недоволства ще продължават.

24

Анонимен

преди 7 години

Зловещ вой откъм бърлогата на световната либерастията. Мммммм, музика за ухото!

23

САЩ демокрация

преди 7 години

Хайде и в Турция някой да се осмели да каже истината в лицето на Ердоган ! Ще каже ама ще яде тоягата !

22

Сталин

преди 7 години

Есть человек есть проблема, нет человека нет проблемы

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 20Предлагаш ми да чета руска преса ли, за да стана смешен поне колкото теб?

20

реалист

преди 7 години

Сега остава да назначи Иванка за директор - тамън ще си подпише държавна поръчка да обуе всички във ФБР с грозните си обувки които никой не иска да вземе даже и без пари!

19

Анонимен

преди 7 години

TRYMP GYTAI TAQ KOVCHINA USA I KOI OTKYDE DOSCHEL))))))

18

Анонимен

преди 7 години

14-ти, прочети малко преса, извън българската, за да не ставаш смешен!

17

асен

преди 7 години

Браво , Тръмп май ще издържи на напъна , иначе не е на добре .

16

Анонимен

преди 7 години

Цунамитата са най - вече в простите тикви на демократите и техните слуги като въпросната медия! Половете в САЩ показват, че ако изборите бяха днес, Тръмп пак ще бие Хилари, този път и по брой гласували...фактор за който либералите ореваха орталъка след избирането му. А самият Коми на два пъти подчерта, че засега няма никакви доказателства за "руската афера", за която левичарите продължават да търсят под вола теле. Така, че няма никакви признаци за авторитаризъм или реваншизъм в това решение.

15

...

преди 7 години

Бре тука много защитници на тръмпа бре! *** пичове и пички, не става въпрос дали вие го харесвате или не го харесвате, става въпрос, че ония дето са го избрали вече не го харесват! Вие само можете да лаете тука!

14

реалист

преди 7 години

До 5 (1)Причината, е че ФБР го разследва за връзки с Путин. То всеки знае е, че Тръмп е копейкаджия. Сега ще си сложи някой послушко и ще си осигури спокойствието за 4 години. През това време Америка ще 'настигне' Русия (може и да си въведат рублата като валута). След 4 години като краварите се осъзнаят каква са я надробили, ще изберат някой който ще назначи друг и ще вкарат изкуфелия дядка в затвора за да си измият ръцето с него.Дотогава ЕС ще дръпне напред и американците ще надуват кавала!

13

Анонимен

преди 7 години

Знаех си че Тръмп ми прилича на някого. Сега вече разбрах - той бил новия Щирлиц бе

12

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е поставен пред избора оставка или импийчмънт с последващ затвор. Никсън беше принуден да си подаде оставката и то за далеч по-дребно деяние, партиен шпионаж на републиканците срещу въпросите които демократите се готвят да зададат на предстоящия телевизионен дебат на кандидат-президента Никсън. Днес става въпрос за истински шпионски междудържавен скандал с предаване на националните интереси на САЩ от страна на Тръмп.

11

Анонимен

преди 7 години

Троловете, по смешни сте и от Дръмпф...

10

пенко

преди 7 години

"В.П." представлява семитите на източния бряг ! Сега ще писнат семитите на западния -холиууд ! Дано семитите не са та нивото на уахабити -салафитите, че във ФБР /според филмите /са много -много !!!За това еврейката Хилихилири веднага залая и завии !!! Чао поставени от евреите Кони ! Задължителен холо....във ФБР !

9

иво

преди 7 години

Много смело от страна на Тръмп , сега ще се вдигне вой до небето , а Мак....йн ще получи инсулт .

8

Анонимен

преди 7 години

"Вашингтон пост": Тръмп трупа резил след резил!Няма как конкуренцията на товариш Путин в дисциплината "резил след резил" е много силна и Тръмп не може да си позволява изоставане. Освен това на всички са известни взаимните симпатии между двамата конкуренти.

7

г

преди 7 години

Тръмп е номер едно .Умен ,кадърен ,милиардер,сериозен мъж ,любовник ,играч.Срещу себе си няма даже нещо повече от една картонена преса.