29

Анонимен

преди 7 години

ЕС мотора Франция - Германия остана непокътнат от брекзита.Има надежда и за ЕС и за Франция.

28

NADUPENI FRANSETA !

преди 7 години

FRANCIA KAPITULITA OTNOVO PRED GERMANIA-TOZI PAT IKONIMI4ESKI ! POZOR !

27

Анонимен

преди 7 години

По БНР слушаме фалшивиновини - фейк нюз.

26

Анонимен

преди 7 години

На следващите избори -президентските,третото поколение Льо Пен, МарионМарешал ще го отвее като сламка.

25

Анонимен

преди 7 години

Оня ден четох,че над 12 000 000 (милиона!!!) бежанци са влезли в Европа,а над 300 000 са крайни ислямски радикалисти.Мерси!Докато не затриете Европа,няма да се миряса.Масово се крие информация за конфликтите и последствията от бежанската вълна.

24

Анонимен

преди 7 години

Имам чувството,че ни е заобиколила дебилност в плюс безкрайност.И се чудя,има ли изобщо вероятност,дебилността да премине в минус безкрайност някога.

23

Факт

преди 7 години

Продукцията на Дойче веле не е журналистика,а чиста пропаганда....

22

Хм

преди 7 години

На теория геронтофила Макрон не би трябвало да има проблем с Баба Меркел.Най-много да го ревнува собствената бабичка.Освен това Меркел е ев.рейско зомби,а той-техен слуга.Всичко би трябвало да върви по мед и масло към светлото бъдеще на Новия световен ред.Ро.тш.илд може да бъде доволен.

21

risk assessor

преди 7 години

Хич, ама изобщо не се учудвам, че ляво- толерастите от Дойче Веле хвалят Макрон!И дават за пример левичарките Обама и Трюдо!

20

Анонимен

преди 7 години

Макрон много ми напомня за нашия Плювньо. Не е точно като хората. По ми прилича на някаква странна нестандартна смесица между съществително и прилагателно.

19

Берлин

преди 7 години

Много е смешно как бай ти ***, който избира Бойко, критикува лидерите на Германия и Франция, от най-*** държава в югоизточна Европа. :)))

18

Потърпевш...

преди 7 години

Меркрон??? Това е някакъв хибрид между две същества водещи Европа към тотален упадък. А да ни е честито!

17

Анонимен

преди 7 години

Този е ясно че не бива. Дано нашите главанаци отгоре да се възползват от слаб еренски президент и накрая да постигнат някакво икономически развитие за България, ВЪПРЕКИ ЕС.

16

Анонимен

преди 7 години

В смисъл тоя ще си прави харем от баби? Да не е нещо сбъркан пича? Остава да си вземе за втора ханъма баба Меркел и съвсем ще я вапца.

15

Анонимен

преди 7 години

Я не не занимавайте с тоя шебек!Малко ли са нашите проблеми та и тоя .............

14

Анонимен

преди 7 години

Отново Европа не иска да се променя отново търси някой да я спаси и отново да си я кара от старому и Макрон а е надеждата а нашата надежда света трябва става социален а не разделен на бедни и богати на запад и на изток на *** лесбийки и дискриминирани които не ги харесват да се премахне нато и ЕС а да се създаде един нормален свят в Европа а не да се разчита на единични политици които да подписват каквото им се даде за да спасяват статуквото и най важното да не харесват Русия без значение

13

Анонимен

преди 7 години

МАКАРОНА ДА СЕ ОПРАВЯ,И НЕГО ЛИ ДА ГО МИСЛА.

12

Анонимен

преди 7 години

Тази огромна задлъжнялост на държавите,това безвремие във което живеем ще бъде победено само със глобална война и унищожаване на старото и влизане във новият модерен свят.Дали ЕС ще падне или Русия ще се разцепи не е важно,и какво от това ? Време е за рестарт и нови технологии но първо война за да заличим старото

11

Анонимен

преди 7 години

Бързото разширяване на ЕС, много между-държавни разногласия и ЕС на много скорости.Руската подривна помощ за национализма в ЕС,Изнедадващия национализъм на UK, извадил страната от ЕС.ЕС ще трябва да разчита повече държави от ЕС да подкрепят френските идеи за ЕС с немска решителност.

10

Българин от Германия

преди 7 години

След 30 години градивен живот в Германия изглежда , че скоро ще продадем хубавата си къща и ще търсим спокойно място (може би на някой карибски остров или в Нова Зенландия) без религиозни конфликти, без опасност от фанатичен ислямизъм, там където можем да имаме спокойни старини, а децата и внуците ни по-добро бъдеще. Доскоро смятах в Унгария да се преместим, но от Брюксел сложиха вериги и на Орбан и му запушиха устата. Много добре образовани хора от горната средна класа вече напуснаха Германия.