25

Armagedon

преди 6 години

До Анонимен 29Не Русия а СССР. Горби обаче предпочете Ротшилд, защото те отдавна са в Азия.( Япония, Северна Корея а напоследък и в Китай)Опитът на Елцин да върне колелото на историята не успя и Русия пое окончателно по пътя на капитализма а комунизма изчезна напълно.Но това съвсем не означава че ще настъпи Раят на Земята и спокойствие и мир ще се възцарят на планетата защото ресурсите все повече намаляват .

24

Armagedon

преди 6 години

След ЦРУ, наред е ФБР. И там има много трески за дялане.Преди да се заеме и с тази си задача обаче,ще трябва да се осигурят повече пълномощия на Сикрет сървис, особено по отношение на сигурността .

23

Анонимен

преди 7 години

И аз не разбирах,докато не започнах да чета,всичко е конкуренция.Беше ми странно как уж са против тях,а работят с тях и затова се разрових.В миналото Русия е била с Р-фелер,а сега с Р-шилд.Банката,службите,взаимен бизнес и т.н. в Русия са на Р-шилд,а евреите управляват Русия,а и демократите имат бизнес там.И докато препоръчват на Европа да не търгува с тях,те самите търгуват,вкл. и Г-ния.Някои са по-превилигировани от други.И след като са конкуренти,логично е,да се опитват да спъват президента

22

extremist

преди 7 години

УВОЛНЯВАЙ ТРЪМБЪО - СЕГА ТИ Е ПАДНАЛО

21

popa ot razgrad

преди 7 години

тоя режи клона на който е седнал...

20

ДжО1984

преди 7 години

А пък при нас искаха да назначат един глиган за шеф на нашето "ФБР"!

19

Анонимен

преди 7 години

Както правилно се пошегуваха в една емисия на руските новини - Лавров долетя, уволни шефа на ФБР и се съгласи да поговори с президента Тръмп.

18

Доналд ТруП

преди 7 години

Този или ще запали света или ще го оправи. Средно положение няма.Като го гледам обаче как е тръгнал... оправянето на света се отлага за неопределено време.

17

Хм

преди 7 години

По времето на Обама и демократите Со.рос бе завладял цели институции,вкл.ФБР и ЦРУ.Сега Ро.тш.илд поема директно управлението чрез Тръмп и е естествено хората на самозабравилия се Со.рос да дадат фира.Стилът на Тръмп е наистина смущаващ,но действията му си имат обоснована и одобрена(от Господарите) цел,която ще научим чак след години.Най-вероятно след известно време ще бъде уволнен и шефът на ЦРУ,който даже е по-проблемен,но е и по-висока топка.

16

Анонимен

преди 7 години

Както и да бърза, Тръмп има само осем години да върши глупости , а наш бай Боко поне колкото бай ТОШО !

15

Гост+

преди 7 години

Чудя се кое пък е толкова неясно? Тръмп му намекна няколко пъти да спре с щуротиите (в защита на Хилари), но онзи не вдяна.

14

Анонимен

преди 7 години

Сега ще му спретнат едно убийство стил КЕНЕДИ.

13

До 14

преди 7 години

Обама може да е опонент но не е конкурент на Тръмп. Плюс това мандатите на президента и шефа на службата не съвпадат, т.е. В минимум 50% от случаите трябва да има приемственост, т.е. Не е причина да смениш шефа на Фбр като дойдеш на власт, не и в щатите. P.s.аз няма да си цъкам плюс да не кажеш че плагиатство ;)

12

Анонимен

преди 7 години

Джеймс Коми остана без подкрепа,от една страна,стана проводник на руските интереси,като помогна за загубата на Клинтън,с аферата с нейната електронна поща,а от друга,ФБР се закани да публикува компроматите на Тръмп в Москва,оргиите в луксозен хотел.

11

Анонимен

преди 7 години

Въпроса е има ли право президента да направи това уволнение или не, останалото са някакви приказки за бягане от същността.В крайна сметка този които има право да уволнява тои носи отговорността от следствията на това уволнение, останалите могат да го коментират каквото си искат ,но не носят отговорност за думите си защото не носят отговорност за решението си.Ако президента има право да уволнява неговия контрол ,значи не е проблем на президента а е проблем на законите на САЩ.

10

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е много назад, ЕРДОГАН го изпревари :)) Но евала и на двамата..

9

Анонимен

преди 7 години

Русия достигна до най-високата точка на американската администрация,затова и чистката е "опасна".Тръмп вече не решава сам,освен него има много други,които работят за САЩ.

8

Бай Хой

преди 7 години

Тръмпю ще му спретнат някой "гейт", с тия глупости които върши, няма да го бъде. Ще засегне много хора

7

Анонимен

преди 7 години

NO TO RAZISUM!Той нищо лошо не е направил и е нямало причина да го уволни!

6

Анонимен

преди 7 години

Почнат ли всички да са ти криви ...най-вероятно проблема е в теб. Тръмп си създава много врагове както в бизнес средите така и в политическите кръгове. Няма да свърши добре за него.