21

luckyman

преди 7 години

Когато това се случва между евреи, медиите ( не само западните) го наричат сътрудничество, а когато е между православни християни например, пръскат отровна злоба с термини като "руски агенти", КГБ, "крайни националисти", заговорници" и т.н. и т.н.

20

комюнике

преди 7 години

Как можем да ви помогнем?- попитали от Вашингтон.Спрете да фантазирате! - отговорили от Париж.

19

Идеалист

преди 7 години

Това беше активно действие от самите макронисти, за да изглежда маминото синче насилени.

18

иво

преди 7 години

Руснаците са разкрили , че Макарон е зависим от кокаина , затова е този шаш , а сега се чудат как да извъртат !

17

Анонимен

преди 7 години

Ровили се казват,добре де,а кой дописал толкоз много за тези гигабайти дето ги споменаха отколкото оригинала в който са се ровили преди да ги отправят към пощенската кутия,остава и пощенската кутия да е дописала някой друг байт набързо то ли мега и гига за да е в играта дека с кило не играят и тя да получи нещо от поръчката,която е за обемен разширен материал като преработено издание в разширени аспекти и логистична подкрепа в правно и литературно отношение и що може там да се съчетае за платеж

16

Анонимен

преди 7 години

Човек ще го е страх да си напише и мнението! Ега ти хакерите егати демокрацията, бетер северна корея!

15

Abigeil

преди 7 години

ГМО Макрончето какво ли ще донесе на французите?! Във всеки случай не стабилност.

14

Анонимен

преди 7 години

Интересно, коментара на 2 День повреды : "На снимката: Еврейчета; 2 на брой...", противоречащ на правилата на сайта стои, а антипутинските коментари са изтрити. Сайта пропутински и антисемитски ли е вече?

13

Анонимен

преди 7 години

"виждаме, че в момента те проникват" но по-добре да ви питаме - трябва ли да ги спрем или...

12

Анонимен

преди 7 години

Май ще им спрат интернета?

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10На КОЙ запад???? На тоя дето не знае нито накъде е тръгнал, нито докъде ще стигне с неговото слабоумие вече! Ха-ха-ха.....краварите били предупредили, щяли да помогнат....ами тях КОЙ да ги предупреди....ако можеха, щяха и у тях да си се справят....Лошото е, че духа е изпуснат от бутилката и с това оправдание за призрачните" руски хакери ще се докарат до печален край!!!!!! Светът вече е друг и нищо няма да спре развитието...без краварчетата и тяхната грандоманщина!

10

Истинска Кибер атака

преди 7 години

:) засега най-добрата успешна "кибер" атака е Брекзита и може би Тръмп. И изобщо не е дело на руснаците, за тях много се говори, но не знам реално да са успяли някъде на нивото за което говоря. Който се интересува да прочете малко за Cambridge Analytica и AIQ, както и за Боби Мърсър.

9

Анонимен

преди 7 години

"Макар и бавно и САЩ и Европа прогледнаха за заплахата от мордор. А сега, ще се вземат и решителни мерки за противодействие на ***."Ето как мислят под 1 процент от хората в България.Мили американофили псевдо-демократи. СДС, ДСБ, Реформатори, Ново-реубликанци и т.н. затова не са в парламента.Защото сте толкова изкреизили, че сте смешни. Дори един откровен селски мошенник като марешки, вече има по-голямо довери от вас.Вие продължавайте да мечтаете: що не се родих Американец...

8

Анонимен

преди 7 години

САЩ сами си правят атаките имитирайки Руснаци и Китайци.. Има софтуер който имитира китайци и руснаци , така че следователите по киберсигурност да не разберат откъде идва атаката..

7

Анонимен

преди 7 години

Макар и бавно и САЩ и Европа прогледнаха за заплахата от мордор. А сега, ще се вземат и решителни мерки за противодействие на ***.

6

Анонимен

преди 7 години

Ако ударят Русия с кибератака, никога няма да разберат от къде и е дошло. Добре че американците не се занимават с такива кокошкарски работи иначе Путин щеше да пропищи.

5

Гюнтер

преди 7 години

Дадаа..можете да си помогнете един на друг,и на целия свят като се гръмнете взаимно и ни оттървете от някой друг плазмоодий!

4

реалист

преди 7 години

Макрон , който и без това афишираше отвращение към Путин, сега ще има още повече основания. Автогол на империята на злото. Но всъщност, когато историята е портив теб, винаги в крайна сметка си прецакан. Помнете го това жалки тролчета...сега рубли, утре проблеми.

3

Анонимен

преди 7 години

А Сноудън какво каза :)

2

День повреды

преди 7 години

На снимката:Еврейчета; 2 на брой...