9

иван

преди 7 години

Пред камерите в "Още от деня" Герджиков публично си призна , че Гарелов е уволнен от ПРЕЗИДЕНТА след тел. разговор , а след това Гарела сви уши без даже да се извини за предизборната истерия , но какво друго да очакваш от червени интриганти !!!!

8

Анонимен

преди 7 години

Герджиков поне публично си призна, че е работил така, че изборите да бъдат спечелени от Бойко Борисов. Ако не бил Бойко Борисов изборите нямало да бъдат честни.Така професорът по търговско право, към когото имах голямо уважение призна , че е работил в полза на Борисов. Да - уважение и респект се градят с години и се губят за един миг.

7

ТУНЕЛ ЕЧЕМИШКА

преди 7 години

СЪЩИЯ *** КАТО ОСТАНАЛИТЕ СИ ,Я КАЖИ 109 ЛАМПИ В ТУНЕЛА 390 000 ЛВ ЛИ СТРУВАТ А КЛОУНЕ НАЛАПА ЛИ ЗА ДВА ТРИ МЕСЕЦА И ТИ А КАЖИ ДЕ 100 ЛАМПИ 390 000 БОНА ЛИ СА А МАЙКА ВИ ДА *** ПРОКЛЕТА

6

OMG_Lucker

преди 7 години

Герджиков, като служебен премиер хората ще те запомнят най- вече с уволнението на Гарелов след смс на Борисофф.Има обаче нещо, което ти успя да "сътвориш"- тръгна да проверяваш управлението на Бокича и не откри нищо и в такъв смисъл утвърди тяхното управление като успешно- ето проверени са, всичко е точно, няма зулуми. А това на всички е ясно, че няма как да е вярно. Няма да те запомним с хубаво Герджиков, отивай да играеш тенис с кумира си.

5

анонимен

преди 7 години

никога не е кьсно да станеш за резил

4

Анонимен

преди 7 години

Герджиков беше *** удобен плазмодии, назначен да не прави нищо, докато дойдат следващите престъпници на власт. Полезността му за България е отрицателно число.

3

до 1

преди 7 години

Eстествено, че няма да разкрие далаверите на Мутрата - нали са от една партия Царедворци.

2

реалист

преди 7 години

Това служебно правителство беше най-доброто такова от всички останали.

1

Анонимен

преди 7 години

Още по-удовлетворен е Б.Борисов,защото не му пипна далаверите.Ама нали си бяхте от една партия,а както знаем гарван гарвану око не вади.