14

Анонимен

преди 7 години

махнете спасителите и наемателите общините само да почистват плажовете и туристите ще са по доволни което ще е по добре за икономиката.

13

КИРИЛ СОФИЙСКИ

преди 7 години

ЕТО ДО КЪДЕ НИ ДОКАРА МИНИСТЪРКАТА НА ТУРИИЗМА! СЕГА ДОВОЛНА ОТ ПОСТИГНАТОТО ОТИДЕ ДА ОПРАВЯ БЪЛГАРИЯ ПРЕД СВЕТА ! АМАН ОТ ПАРТИИНИ БЕЗМОЗЪЧНИ МАГАРЕ ТА !

12

Анонимен

преди 7 години

Каква квалификация трябва да имаш и какво обучение трябва да преминеш за да сервираш бира и кебапчета, или да опъваш чаршафите в хотелска стая ? И каква заплата трябва да взимаш за това,при положение, че учителите работят за 600 лв а докторите и инженерите за 1000-1500 лв? В мечтания от вас Запад, заплата се определя от образованието и най-вече от сложността на извършения труд,а не от неговата тежест.

11

любимец 13

преди 7 години

Русофилите на черноморието. Свестните българи в Гърция, Албания, Хърватска и други приказни места.

10

Анонимен

преди 7 години

Българинът видя, че мутрите по морето само експлоатират и вече бяга. След 5 години няма кого са наемат. Защото да им плащаш смешни пари, да ги храниш с помия, да живеят в дупки отблъсква от години. Ще се сетят един ден но ще е късно. Тогава ще са готови да плащат но няма кой да се подлъже. Искат добър сезон но той зависи от обслужването основно, реда и качествената храна. Къде вече ги има? Аз одавна не ходя на Лай//морието защото простотията да то вземат повече пари за всичко расте.

9

Пф

преди 7 години

Няма и да имат персонал.Не правят трудови договори за да не плащат осигуровки,квартирите, които наемат за персонала са абсолютни дупки(често са мазета с влага и мухъл),освен това в стая спят по 5-4 човека.Работното време е по 13-14 часа без почивен ден,само 2-3 часа почивка през деня.И не на последно място често лъжат хората и не им изплащат изработеното.Е как да имат кадри...

8

Мутроморието

преди 7 години

И наличния персонал им е много на тия експлоататори, гаврят се с хората само

7

ДрасПрес

преди 7 години

А те пак за обществени поръчки си мислили. А за адекватно заплащане за положения труд много тактично нищо не се споменава.

6

Анонимен

преди 7 години

Усещам, че загрижеността за хотелите на ч***гуните е вече реална!

5

Анонимен

преди 7 години

За Бога, братя, не ходете на Бг Черноморието! Високи цени, лоши хотелиерски и още по - лоши ресторантьорски услуги, неквалифициран персонал съставен от ***, авантюристки, пандизчии, пласьори, крадци, джебчии, взломаджии, наркомани и ***! *** вода с примеси от човешки отпадъчни води и материали + генетичен материал!

4

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

Какво стана с туристическото лого ?!

3

sante_dog

преди 7 години

Заплата, отношение, обучение, осигуряване на заетост през не-активния сезон. Това все са неизвестни за Българския туристически бранш. Учудващо е че само 23 000 са само незаетите работни места.

2

Анна

преди 7 години

Ми от бранша да не алармират ,а да дават нормални заплати!!!

1

вгд

преди 7 години

Според мене косъма е къдрав!