16

Avatar

преди 7 години

Тоя аватар добре че позеленя, иначе нямаше и да чуем за него. В Русия платената опзиция става извесна само в такива новини...

15

Анонимен

преди 7 години

Този е един от похватите на фашизираното джудже. То исползва наемници, като тези безмозъчни изпълнители от радикалната организация SERB за мокри поръчки. Изпълнителят е Александър Петрушенко, а помощникът е Алексей Кулаков. И двамата са свързани с политическите среди от формацията да джуджето. Полицията нищо не е направила за разкриването им.

14

vlady

преди 7 години

В момента Навални е единствения читав опонент на Путин с отлична алкохолна подготовка на професионално ниво, ученик и последовател на великия Елцин. Гайдар, Немцов и т.н. отлично подготвени професионалисти за съжаление не са между живите. В управлението има достоен кандидат Валентина Матвиенко, известна като Валя Стакан за постиженията си в алкохолната подготовка.

13

Анонимен

преди 7 години

Един път, втори, и накрая ще получи куршума. Не знаех че има "блогери" 2017г, явно тия там пияници пак са 10г след света

12

Анонимен

преди 7 години

И в софия има няколко нещастни блогари с евроатлантически обратни наклонности нуждаещи се от "козметика".

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11Абе я се разкарайте неграмотници! Марш на училище първо да се научите малко на ум и разум и после елате нещо да "коментирате"! Това вашето вече не е и смешно! И не си въобразявайте, че някой ви се води по акъла!

10

Анонимен

преди 7 години

ПУТИН ИЗБИВА МАСОВО РУСНАЦИТЕ САМО И САМО ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ !!!ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ОТ ГОДИНИ НЕ Е ИМАЛО В РУСИЯ И НЯМА И ДА ИМА ДОКАТО Е ТЕРОРИСТА УБИЕЦ НА РУСНАЦИ ПУТИН НА ВЛАСТ ТАМ!

9

Анонимен

преди 7 години

Да, ако това е "главния опонент на Кремъл"????.....С неговите 0,1%!!!! А колкото до "зеленката" с която са го залили (не казвам че е правилно!) но той такива гадости говори и пише, че на някой му е кипнало! Тая г.а.д. замазал на снимка лицето на тяхната статуя на Мамаев-Курган, най-високата статуя във Волгоград с тази "зеленка". И представяте ли си, радва се на това безобразие и се гордее! Е, какво иска, подстрекава и си мисли, че няма да му го върнат!?

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 7Знаеш ли, тия щуротии да ги пишеш по 100 пъти на ден, пак няма да станат истина! Ще ти се, ама не можеш да обърнеш историята наопъки! Комплекси....комплекси......Цяла еуропка я тресът комплексите от поражението и се чудят как да принизят ролята на руснаците, ама НЯМА ДА ИМ МИНЕ НОМЕРА!!!!

7

от 6

преди 7 години

Хахаха.И минуси да цъкате,това си е истината.И който иска да я знае ,няма нищо по лесно от това да се заинтересува и да,я научи.Не е трудно,нали?

6

Анонимен

преди 7 години

Aве в русията е така ,за нищо могат да те убият , за нищо може и герой да станеш - кат Матросов ,бил се хвърлил на амбразурата на бункера а той се спънал , Калашников през живота си не е виждал автомат - оказа се 4е го е създал и т.н.

5

Анонимен

преди 7 години

Розалия Залкинд- Землячка . Ръководила убииството и издавянето на над 100 000 православни от Бялата Армия.

4

Анонимен

преди 7 години

Айде й стига с този потомък на зловещата болшевишко -ев.рейска фамилия, Залькинд.

3

Слава Русия

преди 7 години

Искаме глобализация и световни избори. Интерестно ще е дали Путин може да ги спечели или на никой не му стиска да се изправи срещу Путин и за туй се мъчат да го изолират. Защото ще свирят втора цигулка, страх ги е триполовите от Путин.

2

Майтапчия

преди 7 години

Пак добре че не е минал по моста ревльото!(хи-хи)

1

Анонимен

преди 7 години

За какво го пускат в чужбина? На кариерата в Сибир и с едно око ще работи.