21

erejnion

преди 7 години

До 23Съдейки по успехите на българите на Всерусийската олимпиада по математика, твърдението Ви е фактологически неверно.

20

erejnion

преди 7 години

До mс2Средната начална заплата на студент, завършил бакалавър по математика, в България, на пълен работен ден, е някъде към 2000 лева на месец. Лично познавам няколко човека, чиято НАЧАЛНА заплата бе 7000 лева на месец + бонуси. Та, как мислиш? Тези хора готови ли са за живота? Аутсайдери ли са? Тънят ли в беднотия?

19

mс2

преди 7 години

До 24Чия полза, твоята, тяхната или на обществото. За първото не знам.За второто - ако продължат да са добри, ще живеят интересен изпълнен с нови проекти и идеи живот, ще бъдат може би не най-богатите, но уважавани в средите си хора.Тук ще са аутсайдери, или нахапани от бездомните кучета, или пребити на улицата или тънещи в беднотия, но "несправили се" със живота, вършещи неразбираеми за околните работа, която е оценена от държавата на по-малко от тази на чистачката. Обществото, не му пука

18

mс2

преди 7 години

Това, че някой се е доказал като математик не означава, автоматично че е готов за живота, още по-малко за простотията на улицата. Кажете ми (освен в някои ИТ профили) къде е приложима висото ниво на математика в БГ. Да брои картите в казино или да търка билетчета от лотарията. Тъй че ще ходят децата из света и да правят новите неща, които го движат напред, защото ние си избрахме да сервираме на пияни руснаци още и още ракия и си преизбираме тези, които искат опростачването на българите

17

Бай Хой

преди 7 години

Браво! А това, че ще работят в други страни, не говори лошо за тях, а за нашите управници .

16

Анонимен

преди 7 години

Ако участваше Русия щеше да вземе всичките медали

15

Анонимен

преди 7 години

На всички които пишат че тези деца ще заминат в чужбина и затова не си заслужава да се обучават децата ще разкажа една истинска случка от фирмата на брат ми. Шефовете умуват дали да ги пращат на обучение. Големия шеф разбира се е против и вика "Ами ако ги обучим и те напуснат след това ? А малкия шеф отговаря "Ами ако не ги обучим и те останат ?" Правете си сами изводите...Прочети още на: dnes.bg/obrazovanie/2017/05/09/nashi-uchenici-s-6-medala-ot-olimpiada-po-matematika.340523,1

14

Анонимен

преди 7 години

Хубаво, имаме умни деца, и какво от това? Успяват най-приспособимите, а не най-големите зубрачи. В училище имах съученици, които прибираха първите места по Олимпиади - и влезнаха във ВУЗ и бяха посредтсвени студенти, които се оказа, че нямат никакви други знания и умения, освен в областите в които са печелили медали.Ако бяхме много стока, нямаше да сме последна дупка на кавала! Тези деца и те бягат. И малкото което имаме си отива, защото не "жито као дренки", ами кози дренки ще трябва да ядат.

13

Скопие

преди 7 години

Имаме даровити деца! Факт! Но, къде да се реализират?Македонски виц е отговорът! У нас - жито као дренки! А защо бегате, деца? Ами, камени ли ке ядем?

12

Анонимен

преди 7 години

Ахахаха!!! И къде ще са тези деца след като завършат училище? Колко от тях ще си останат в България??

11

Анонимен

преди 7 години

В Германия ще ми ходят,само да ми паднат в казармата ... до близкия психодиспансер ще стигнат

10

_

преди 7 години

И под тая новина местният главобол намери излаз...Честито на децата и още успехи вбъдеще.

9

Анонимен

преди 7 години

Това е благодарение на амбициозни родители, не на доброто ни образование.

8

Анонимен

преди 7 години

Какви немци бе? Някои коментиращи съвсем изплющяха!

7

Анонимен

преди 7 години

Варосайте бордюра в черно!

6

Аууууууу!

преди 7 години

Ама това е безобразие!!!Нарочно съобщават такива новини, за да омаловажат изявата на детето на леля Корна от село Крушовица! Искат да ни кажат, че много други български чеда печелят такива награди, та и по-големи!Нарочно го правят! Това е пропаганда! Да се самосезира БХК, Корнето е подложена на психически тормоз!Ужазззззззззззт!

5

Анонимен

преди 7 години

Браво!Българската математическа школа е най-добрата на Балканите,че и по-далеч.От нея взаимстват,направо копират нашите учебници и сборнизи по математика, сърби и македонци.В Сърбия най-големи успехи по математика има в Западните пакрайнини,Ниш,точно поради тази причина,а най-способните се преместват да учат в Белград.Много македонски убеници кандидатстват,да учат и седват в България.

4

Анонимен

преди 7 години

Готвят само ученици от София и Бургас а останалите са дискриминирани и ги режат.

3

Анонимен

преди 7 години

марш в казармата, мамини синчета

2

Анонимен

преди 7 години

Спонсор на отбора е фондацията на Сорос и ЦРУ - "Америка за България"