27

Пабло Ескобар

преди 7 години

Скроиха му шапка в най- добрите традиции от школата на Феликс Едмундович. Не беше ли '' невинен до доказване на противното'' или........

26

Български шофьор

преди 7 години

Една добра новина! леля Цеца - стружката загуби от Радев, деформаторите не влязоха в парламента, сега и патладжана е следствен! Следващия се надявам да е ананито - нали се борихте и го направихте заедно с ОПГ гроб скапани деформатори - да ни набухате на шофьорите жестоки глоби.... и ние ви го набухахме и на вас и на гроб!!! Това да е за урок на всички които си мислят че могат да връзват бюджета на наш гръб!!!

25

Един шофьор

преди 7 години

Ха, чудесна новина - първо Деформаторския блок не влезе в парламента, сега и ще го съдят инициатора на рекета с глобите който се бориха да въведат и въведоха върху българските шофьори! Така е грозданка - вие заедно с гроб ни го начукахте с новите глоби, ние пък ви го начукахме като не гласувахме за магарето на гроб, а на парламентарните избори както се вижда почти никой не гласува за вас! Това да е за урок на всички които си мислят че ще връзват бюджета на наш гръб!!! анани, ти си следващия!!!

24

Иван

преди 7 години

Ей за това Слави седи пред Парламента,ама кой да го разбере.По ни е кеф да го наплюем.

23

Анонимен

преди 7 години

Ако го осъдят другите ще се замислят преди да крадат. Ще видим при явна кражба какво ще направи прокуратурата

22

турчин

преди 7 години

Този имаше претенцията да управлява. Желанието им е било винаги да крадат. Няма държава.

21

Анонимен

преди 7 години

Е то какво излезе от цялата работа - реформаторите никакви реформи не направиха, ама яко се облажиха от участието си във властта и си напълниха сметките за години напред...

20

любо

преди 7 години

Е и какво????

19

Анонимен

преди 7 години

5 545 660,51 лв и подписка!2 кила картофи за да нахранят децата си и влизат в затвора от 3 до 5 години.Такава ни е статистиката за борба срещу престъпността!

18

хайде скоро и Радан

преди 7 години

Костовите гащници все се чудят как да чопнат нещо и обикновено ги прецакват другарчетата им защото са глупави и все просто опират пешкира. Ей този г.ащник сега ще се разхожда по съдилища дълго време, а е намазал не повече от някоя друга хилядарка, които ще даде на Ина Лулчева да го вади. Пишман-далавераджия

17

Анонимен

преди 7 години

Окрадоха държавата, вече ще крадат от частните компании.

16

Snorky

преди 7 години

Румънският модел изпълняван от вулгаристанци. Повдигнати обвинения и впоследствие оправдани "бизнесмени".

15

абсурдистан

преди 7 години

И КАКВО ОТ ТОВА ??? Всеки ден слушаме по медиите за източване на Милиони и НИЩО,НИЩО НИЩО !!!Е НЕМА ТАКЪВ НАРОД !!!

14

Анонимен

преди 7 години

Кога ще има осъдени ???

13

Do 6

преди 7 години

А, ако е бил в БКП, след това в БСП, след това в ГЕРБ, пак ли е ясно какъв е???А, ако е бил в ДС, а след това в ДПС или ВМРО, пак ли е ясно?Айде, писна ни от *** като теб.

12

Анонимен

преди 7 години

Поредният ученик на завряния зет с обвинение, а учителят кога?

11

Do 10

преди 7 години

До АнонименДа бе- то само "демократите" крадоха в България.Кредитните милионери, фалиралите банки, виденовата зима...всичко това "демократите" го направиха.И...нека да видим какви са обвиненията срещу Караджов...защото между бизнес сделки и престъпление срещу собствеността има голяяма разлика. Да не говорим колко трудно доказуемо е.Още повече, от статията не се разбира НИЩО. Улеснил бил шефа на Космо да просвои парите?!?!!

10

123

преди 7 години

До Анонименот 1990 тоест от началото на демокрацията всички които са достигали до властта в България са комунисти пребоядисани в синьо,сиво зелено розово просто се разделиха на партийки за пред света иначе са от един дол дренки вече второ трето поколение снахи сватове и пр....

9

Анонимен

преди 7 години

Този демократ е присвоил окло 5 милиона а сега си представете от 89 година до сега колко милиарда са присвоени от унищожаването на икономиката.

8

И кво

преди 7 години

И накрая какво, установяват, разбират, гледат, проучват, събират доказателства и накрая какво ... нищо.Един няма осъден доживотно, един няма с конфискувани имоти ... робстворо продължава с пълна сила драги зрители.