25

БРЕЙ

преди 7 години

ОТ ЦЯЛАТА РАБОТА СТАНА ЛИ ВИ ЯСНО БРАТЯ БЪЛГАРИ ЧЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ НЕЩО НЕ СА ЗА НАШИТЕ ШИРИНИ. ДА СЕ ЖЕНЯТ ЗА БАБИТЕ СИ ОЩЕ НЕ Е ПРАКТИКА У НАСИ ДАНО НЕ СТАВА. И БЕЗ ТОВА СМЕ ИЗЧЕЗВАЩА НАЦИЯ САМО ТОВА НИ ЛИПСВА.Е ОЩЕ ЛИ СТЕ ВЛЮБЕНИ В ЕВРОПАТА ?ПЪРВАТА ДАМА НА ФРАНЦИЯ Е С КОЖА КАТО АКОРДЕОН. ТОВА ЛИ ТРЯБВА НАШИТЕ ДЕЦА ДА ХАРЕСВАТ ?

24

киреза 70 г

преди 7 години

ДЕН НА ЕВРОПА?....НЕЕЕ ДЕН НА СОДОМИСТКАТА ***.....ДЕН НА ЧЕДАТА САТАНАИЛОВИ......

23

BatBulgar

преди 7 години

Днес в България какво честваме освен тридневния махмурлук от Гергьовден, който е по-голям от Великден? Всичките тези смешни военни демонстрации, са само копие на Гергьовден, КОГАТО СЕ ПРАВЯТ БОЙНИТЕ КРЪЩЕНЕТА. Празнувайте си днеса, махмурлука от културната революция хахахахахах

22

Анонимен

преди 7 години

Да ЖИВЕЕ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ.дОЛУ ФАШИЗМА ,НАЦИЗМА ИМПЕРИАЛИЗМА

21

Анонимен

преди 7 години

Макарона няма ли и нас да оправи.

20

Анонимен

преди 7 години

Ако не беше Денят на Победата, нямаше да има Денят на Европа .

19

Анонимен

преди 7 години

До Varannes en Aregone Глупости . Просто ев.рейна беше назначен .Беше ,,избран ,,още преди да знае, че ще екандидат .

18

Анонимен

преди 7 години

Аз ви казах,че глобалистите ще спечелят,но вие не вярвахте.Въпроса е обаче,не че са спечелили,а проблема е,че европейските граждани,ще се подчиняват на изнасилващите жените им,а европейските нации ще изчезнат.

17

Roma - Termini

преди 7 години

До байхейсРепортерката казва че бежанците спят пред централна гарата в Рим с надеждата утре да стигнат до Милано откъдето ще се прехвърлят централна Европа. Говори тихо за да не си навлече гнева им. Но те все пак я нападат. Пристигат карабинерите и я спасяват. За никаква помощ за мигрантите не става въпрос.

16

Анонимен

преди 7 години

Нищо ново за нас. Ние си бачкаме за некакви измислени кинти, онези си пият шампанско и си вземат по двайсе хил еврака и си клатят краката и вирят калпака по цял ден. Те това ти е демокрацията - всички на гърба на работещия народ. Бетер комунистите в Китай.

15

Щерев

преди 7 години

След половин година французите ще проклинат руските хакери, че не са си свършили работата!А те, руските хакери, просто са искали да приведат във възторг Алла Пугачова, с избора на първата лейди на Франция!

14

Анонимен

преди 7 години

За новата първа дама на Франция няма ли да напишете. Учителка с 20-30 години по-възрастна от него изчакала го само да завърши училище и се оженили. Европейски ценности.

13

Varannes en Aregone

преди 7 години

Франция гласува срещу мадам Мари льо Пен и фронт национал ,за това спечели никому безизвестния Макрон.Както и да е живота продължава,ресторантите и бистрата са пълни поне началото на месеца.

12

Дефектен подарък

преди 7 години

Е скоро ще го върнат като дефектен

11

анти

преди 7 години

Радонов пие ли си хаповете или лудее на воля?

10

ха ха ха..

преди 7 години

Макрон бе толкова демократично избран,колкото и Боко..и сиеМакрон си е *** на Ротшилдови,и се е скрил (под прикритие) под полите на баба си,зада не буди подозрение ,но скоро ще му гледаме сеира...В ЕС бъка от гейчета ,алкохолици и корумпирани ***!! Що не разследвате ,,булката му"???ЗАЩО никой не рзследва Хилъри??ОБАМА??ЗАЩО никой не разследва Бойко??Много ,,ангели херувимчета" се нароиха бе...Ти да видиш!!Докато има балъци...тъй ще е..докато ни сложат чиповете.

9

ако Митъо Пищова

преди 7 години

бе заковал с питона някоя француцойка,можеше да получи френско гражданство и ако се беше кандидатирал за президент,шансовете му щяха да са големи в предвид резултатите от изборите...

8

ивчо

преди 7 години

е хайде стига с тоз макарон, то бива превъзнасяне изкуствено, то сякаш наш президент ще става.Айде по критко, че нали знаете вица на младо прасе и нов началник не се рафвай,кой го знае каква *** ще излезе .

7

Анонимен

преди 7 години

До ГАВАРИТ МАСКВА 7На Масква и е се 20 КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ на "ръководни" длъжности в еуропката, а както се оказва и отвъд голямата локва! Който и да назначат на тия постове, посоката е една....Москва вече не си прави илюзии за "благородните брюкселски зелки"! Колониалистите са колониалисти....Каквито са били преди 300-400 години, такива ще си останат....

6

luckyman

преди 7 години

Какъв подарък бе, това си е гавра!