117

Фронто

преди 7 години

Към 143:Какво " да направи", бе, Шутин ли,Путин ли? Той щял да " направи"! Да ходи бетон да излива,кой му пречи. ТОЙ " правел". Хората работят и получават справедливо възнаграждение, строителите строят, гл.архитект на града следи за рамката. Какво Путин да " прави"?

116

До Шишман

преди 7 години

"Като ви депортираме..."Ти ли ще ме депортираш, бе вонящща купчинка преработена храна! Чакам да те възнаградя за желанието! Шишман, пишман ще станеш! Ти си за прокурор! Мога да ти кажа по кой член ще те съдят.

115

Фронто

преди 7 години

" Да подобрим " Той щял да ' подобрява'! Ми да хваща мистрията. " ние", " държавата"," партията" , * АЗ* !? Това е комунистическото мислене и ком.внушения - вождът, АЗ пускам,аз спирам. С такова управление - при сесесерето - на гробищата!

114

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 139Що н'т' бъмаатъ!Ако Путин направи нови, модерни жилища -лошо! Ако не направи нищо по модернизацията на жилфонда - лошо! Чакам русофобистична идея какво да направи, че да не го плюят руски и братски им многознайковци. Май най-доброто, да пусне нещо по-така на озверелите декортикирани мизантропи и да приключи с въпроса!

113

А-ха

преди 7 години

Гонят ги от "хрушчовките", но пък са им обещали "***".

112

Щирлиц

преди 7 години

До киреза 70 гПо-лесно е послушно да се пише онова,което ни е поръчала евро.ейската ни власт.Кой ще ти слуша руски новини,те не са правилните.

111

РОССИЯ

преди 7 години

повечето са 5 етажни правителството им дава широки просторни апартаменти а те искат своят раойн в този р-н живее моята тъща а бг какво ви дават обещание лъжи и измами получавате от бг правителство.ама че сте племе продожно

110

Анонимен

преди 7 години

Изгонените московчани нямат никакъв проблем. Техните български братя русофили ще вземат по няколко братя и сестри в домовете си ще ги хранят ще ги поят ще ги обслужват всячески за да докажат голямата си и вечна любов към дежурните им освободители и дарители на държавни постове руснаците.

109

Анонимен

преди 7 години

КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА ВСИЧКО ТОВА?!

108

киреза 70 г

преди 7 години

До ognyanzХрущовките са почти нормални апартаменти,но с намалена площ....От 1986 до 1994 г. живях в такова жилище....Но тези жилища са вече толкова стари,че ремонта им излиза златен.....затова държавата ще строи нормални жилища и ще ги предоставя в замяна на хрущовките,без никакво доплащане.....така да правят и с нашите панелки,но.....ние сме "европидаци" и никой няма да се погрижи за хората,както ще го направят в Русия.....А комуналките са това,за което пишете....обща кухня с по 1 стая на всек

107

киреза 70 г

преди 7 години

Елкеее за *** ли ни смяташ?????? И ние слушаме руските телевизии.....Ти си една лъжкиня.....Всеки си остава в същият район,а правото на собственност в Русия е вече нещо свято!!! Спри да лъжеш....Путин изрично се разпореди никой да не потъпква правата на преселенците!!!А ако си тъпичка и не си слушала Путин,то това остава за сметка на "журналистиката" която въобще я няма у нас......

106

ognyanz

преди 7 години

И от това ли намерихте да правите русофобско заглавие и статия. Някой виждал ли е какво представляват жилищата в т.н. "хрушчовки"? Това са общежития, в които всеки има една стая, а кухнята и тоалетната са общи. Отдавна име било време да ги съборят и да преместят живущите в нормални самостоятелни жилища.

105

Анонимен

преди 7 години

Имах си хас *** да не изхейти на девети май ...

104

www

преди 7 години

До Мистър 100%Хубаво е в статии като тази да се направи и паралелът с КНР. Там хората остават в боксониери или нещо дори по-малко, включващо задължително високо издигнато легло, за да може пространството под него да се усвои за шкафове или нисък гардероб. Други се изселват в подножието на Хималаите, защото в КНР вече дълбока провинция няма. Всичко в равнината е урбанизирано. Много техни хора, разбира се, търсят изход в чужбина. Част от тях в ЕС, в това число и у нас в България.

103

Анонимен

преди 7 години

До номер2обикновена БГ завист, нали?

102

номер2

преди 7 години

К'во ви пука? Нали така или иначе, от Москва нищо няма да остане, след наближаващият край на РФ!

101

Мистър 100%

преди 7 години

Точно така направиха и в Китай.Бутнаха на хората жилищата за да се построят нови големи и високи блокове ,но на космически цени.И хората буквално се отправят за дълбоката Китайска провинция,защото не могат да си позволят жилище в новият Мегаполис.Така че,нищо ново.

100

Анонимен

преди 7 години

*** пак го раздава неосведомена осведомителка... С преписване от непроверени източници не става, моме, не става.Въпросните, за които плаче ***, ще бъдат преместени в нови жилища, до момента на построяване на сгради на сегашните им места. Простичко, ама нали трябва да има либерален вой!

99

шматка

преди 7 години

ХруСчовка- чемодан- вокзал- Сибир

98

Шишман

преди 7 години

През патката ми е за рашъните. Квото са си надробили - това ще сърбат. Кефят ме обаче напъните на тукашните им *** да изкарат, че това всичко било журналистическа измислица. Рушкофили, нема се пуашите! Като ви депортираме, Жужи все ще ви намери по един фургон некъде покрай Магадан.