14

Анонимен

преди 7 години

Интересно е дали тези дръвчета са засадени по Европейска програма, със субсидии, дали са застраховани... Всичко е възможно.

13

ГГ

преди 7 години

Конкуренция, лично отмъщение или даже най-обикновена завист.Никакъв случаен вандализъм не е, кой ще хвърли толкоз труд без интерес.

12

Иван

преди 7 години

Това е поръчкова работа, не е вандализъм. Някой се е засегнал сериозно, а причините можем само да ги гадаем... Жалко все пак. Простотията и злобата пак вземат връх.

11

брадваро

преди 7 години

Сега тези,които изсекоха плодните дръвчета ще платят със здравето си.Окултните закони работят безусловно!

10

ТАБИ

преди 7 години

Ако звучеше така: Полицията арестува вандалите,които повредиха 700 бадемови дръвчета.Бързо производство на съда ги заставя да възстановят в тридневен срок градината и положат 3 месеца принудителен труд в селското стопанство или в строителството на пътища в България! Мечтай си!

9

Брадвата

преди 7 години

Само стрелба на месо и бой до посиняване оправят нещата, ама на тази територия - надали

8

polski pazach

преди 7 години

do utre vandalite ste sa s prostreliani zadnici.

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимена какво се нарича това бе умнико?????Ако бяха твои засажденията и труда който се хвърля по отглеждането им,друго щеше да пееш.

6

Dinosaurus

преди 7 години

Ето защо сме на това ниво - един създава, десет унищожават, един е позитивен и ентусиазиран да сътвори нещо, сто го гледат отстрани под лупа, хейтват и завиждат, и то най-често най-дървените философи.Креативните работят въпреки всичко и са възнаградени с хули и спънки от ***.45 години стигат!

5

Анонимен

преди 7 години

Що за заглавие, не може унищожението на 700 дръвчета да се нарече вандализъм!

4

me

преди 7 години

Това със сигурност не са вандали, а конкуренти, завистници и тн..От личен опит го знам. Хора, които дори не са афектирани от реколтата (те произвеждат друго) го правят, за да се покажат колко са "големи". На тези им казвам - мишки.

3

Анонимен

преди 7 години

Настъпил е някой по мазола този и сега ще си бере бадеми от джанките!

2

Хан Крум

преди 7 години

Да се намерят и по 700 тояги на голо

1

Анонимен

преди 7 години

Бадемът е много кораво дърво, ако са засадени в предишни години ще оцелеят. Не там обаче е работата. Вместо да засаждаме, ние унищожаване.