41

НОЙ

преди 7 години

Е ПОНЕ ЩЕ ИМАТ ЕКВИВАЛЕНТ - ЕДИНИЯТ С БАБА СИ ДРУГИЯТ С ВНУЧКА СИ.....КОМПЕНСИРА СЕ...

40

Анонимен

преди 7 години

До :) 42"И как се грижи по-добре за народа си?"---Много просто. Като разпределя по-справедливо приходите от експлоатация на природните си ресурси, а не като в Русия да има стотина супербогати олигарси и 100 и кусур милиона абсолютни бедняци.

39

Анонимен

преди 7 години

Сега ще я смени. Това е първото нещо, което трябва да направи.

38

:)

преди 7 години

До Анонимен(41)И как се грижи по-добре за народа си? Като експлоатира черните и ги подлага на ангария ли? Или като строй сатанински храмове, или като създава всевъзможни холивудски филми, препълнени с насилие, секс и да не казвам какво още.А иначе, как хем изкарвате Русия най-бедната страна, хем я месите навсякъде с великите сили? Една страна, ако е бедна не може да въздейства на изборите на други страни, да прави хакерски атаки или да си поставя свои хора в управлението. Парадоксално е!

37

Анонимен

преди 7 години

До селяков 28,"Каква е разликата между Русия и СА,никаква,изостанали държави,чакащи запада да им купи петрола"---Недей да обиждаш СА. Тя се гриже много по-добре за народа си и Русия никога няма да достигне нейния стандарт на живот.

36

Анонимен

преди 7 години

Руски медии: Макрон ще прави, каквото му кажат САЩ-------------------На руските пpoстаци всичко им е ясно предварително. Ми много ясно че Франция ще е със САЩ, вие какво искате покрай Русия да затъва в гoвната и Франция. Това ли искате? Не ви ли стига че завлякохте България на дъното на вашия кeнеф, ами сега искате и Франция да пропада заедно с вас.

35

Анонимен

преди 7 години

В Маскава стават все по - неадекватни в международните отношения, а Путин в говоренето все повече прилича на севернокорейския си колега!

34

до циник

преди 7 години

Икономиката на Франция може да буксува,но си остава една от добрите в света.Французина има по добър и висок стандарт от този на американеца.35 часова работна седмица,социална система и здравеопазване каквото има в Франция,американеца може само да си мечтае за това.А руснака дори не може и да мечтае за това,неговат мечта е да докопа бутила водка,спирт,бензин,лакочистител,за да убие мъката си че живее в една дивашка страна.

33

Анонимен

преди 7 години

Абе калвадоса да не поскъпва пък те да си слушат който си искат!

32

gadev

преди 7 години

а пък Льо Пенка щеше да прави каквото и каже ***, дори не се криеше като и даваха рублите.

31

хх

преди 7 години

Макрон ще прави, каквото му кажат САЩа *** ще го духует

30

Планът

преди 7 години

Всичко върви по-план.Европа трябва да се превърне в един огромен пазар-човека го каза. И с подписването на СЕТА и избирането на Макрони -това става факт. Следващата стъпка-даване на повече пълномощия на брюкселските марионетки за сметка на националните правителства, задължаване на местните политици да сключват икономически сделки за закупуване на това им кажат от Брюксел(например-въоръжение),заробване на ВСЯКА една страна финансово- тъй като част от тези сделки се финансират от вън и т.н.

29

найден

преди 7 години

Значи Фр. си има президентка и пръв господин , и ще получават заповеди от Ротшилд и компания , чудничко !!!!

28

Циник до 31

преди 7 години

....а САЩ открита...ама това е неудобен въпрос!

27

G

преди 7 години

Русия води хибридна война с цивилизования свят , но няма шанс защото няма икономика !!!

26

Анонимен

преди 7 години

Макроница не може да не е психопатка. Такааа си е, ама някои още има да умуват колко са й банските костюми и колко е уж изискан стилът й. Кой стил - да се слага напористо и вулгарно на 16 годишен свой ученик. Фактите не показват друго. Френските закони ли са прогнили или да? Лудница.

25

Циник до 28

преди 7 години

Великобритания наскоро счупи гръбнака на Европа - икономиката на Франция отдавна буксува....а ти си нямаш понятие он нищо.

24

селяков

преди 7 години

Руснаците са пълни зомбита.Франция е една от най големите икономики в света,ядрена сила,има колонии по целия свят,произвежда всичко,от гайка до атомни електроцентрали и подводници.Франция,Великобритания и САЩ са съюзници и гръбнака на НАТО,като всички печелят от това.С Русия ли да са съюзници французите,изостанала държава дето може само да продава петрол.Каква е разликата между Русия и СА,никаква,изостанали държави,чакащи запада да им купи петрола и да им произведе всичко.

23

Циник до 25

преди 7 години

Това е проблема! Най-големия за Европа!Няма нито един независим политик!Всички са американски марионетки....с малки изключения , като вишеградската четворка...които нямат реални възможности - да направят единствено правилното - ПОЛИТИКА ЗА НЕЗАВИСИМА ЕВРОПА!

22

Да, ама не

преди 7 години

Не съм съгласен, че Макрон щял да прави каквото му кажат САЩ., Ето, "Щом се нормализират нашите отношения с Вашингтон, ще се изградят и нашите отношения с Франция, Германия и Европа като цяло", означава доста по-различно нещо. Впрочем, вчера гледах послание на Макрон към Американските учени (най-вече климатолози силно порязани от Тръмп), където той им казва "Вие сте добре дошли във Франция, това е вашата нация" - по-скоро това ми прилича на напълно обратното на слушане какво казват САЩ, а ?!