12

Анонимен

преди 7 години

До 5В НАТО-вските държави има много пари, свобода, демокрация и човешко достойство.Все неща, които са остро-дефицитни в псевдо-империята на съвремените фашисти - кремъл. В днешната кална локва на север от Монголия не е лесно да се живее, трябва да си в постоянен алкохолен делириум. Добре, че са велики и си имат велики препарати за почистване с двойна употреба - хем чистиш ***, хем си пийваш сладко-сладко.. ;))

11

5

преди 7 години

Какво има там за шпионаж ха ха

10

Анонимен

преди 7 години

Малко му е!!! За такава дейност се полагат десетилетия каторга и то при най-строгите и лишени от удобства условия! Пък и нищо не се знае, при подобни обстоятелства дали изобщо би доживял излизането си.. Все пак никой не обича предателите!!!

9

рашка=говняшка

преди 7 години

Всички етнически руснаци поне до пето поколение назад трябва незабавно да бъдат екстрадирани в някогашната им родина! Първо не е патриотично да продаваш велкиката р00сия, пребивавайки в омразната и враждебна чужбина, второ наличието на р00снаци, както е видно, е риск за сигурноста на приемащата страна. Всеки момент кремълския нацист може да реши, че е нужно да бъдат 'освободени' р00ските роби.

8

Искаме мир!

преди 7 години

Не искаме НАТО! Искаме мир!

7

проктолог

преди 7 години

Сигурно сега някой естонец ще лежи 10 години в някой затвор в Сибир!

6

н

преди 7 години

Еснония държава голямо село и само искат да е в центъра какво има там

5

Анонимен

преди 7 години

ТЕЗИ НА СНИМКАТА КАКВО ОБЩО ИМАТ СЪС СТАТИЯТА?

4

Анонимен

преди 7 години

Споко, няма да лежи толкова. Ще го разменят за съответния естонец, арестуван в Русия.

3

Анонимен

преди 7 години

ОТИВАТЕ В НЯКОЯ ЧУЖДА СТРАНА, ЗАСЕЛВАТЕ СЕ ТАМ И ВЕДНАГА ЗАПОЧВАТЕ ДА ПРЕДАВАТЕ ПОВЕРИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ. ОТ КЪДЕ Я ВЗЕМАТЕ? ОТ КОФИТЕ ЗА ***, ИЛИ ТЯ СЕ ПРОДАВА НА ГРАДСКИЯ ПАЗАР?

2

Анонимен

преди 7 години

Интересно какъв достъп до поверителна информация е имал човека? Нещо за корупция всред естонските политици? Това не е поверително.

1

Анонимен

преди 7 години

Че какви тайни е изнесъл руснака, от тази смотана страна? Може би, че половината им население е емигрирало.Ама това се знае от всички.