24

Анонимен

преди 7 години

От гледната точка на западните НПО-та и масмедии те са добре, а ние сме зле. Това е прах в очите на тяхното собствено население, за да се прикрие тяхното собствено безумие. Тези класации не се правят с цел ние да сме тяхни адресати. Нашата попара си я знаем много добре и си я сърбаме предоволно.

23

Анонимен

преди 7 години

Докато не се вдигнем и не изметем Мутрагена с цялото му правителство крадци и лъжци, ще сме все така, най-бедни, най-корумпирани и без свобода на словото. Мутрагена-Ленторез е накупил медиите и десетина джурналиста които обикалят телевизиите и лъжат ли лъжат. И още 5 мандата ще е така, той и слугите му ще богатеят, ние ще сме най-бедни. Не може да имаме развитие когато ни управлява неграмотен сикаджия, въртял бухалката срещу длъжници, *** на ЕС и Турция, продаващ България когато му падне.

22

Анонимен

преди 7 години

Така е силни сте на приказки. Между другото 20 няма как да се върне икономиката от едно време понеже ефно време работхме за русия която в последствие фалира и в момента не е много по добре от нас като се гледат цифрите. Явно ти си от тия които само са слушали легенфите колко било хибаво едно време...

21

БАБА КУНА

преди 7 години

ТОВА КУЦАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ПРИ КОРУПЦИЯТА, ДЕМОКРАЦИЯТА, И СВОБОДАТА НА МЕДИИТЕ ГО ДЪЛЖИМ НА ОМРАЗНИТЕ НИ БОРИСОВ, ЦАЦАРОВ, ПЕЕВСКИ И ТЕХНИТЕ ЛАКЕИ!

20

Сега

преди 7 години

А в кое не куца България?

19

Анонимен

преди 7 години

Лучшая Песня о Великой Победе 1945 годаНапишете това в ю туб! Ден на победата!Благодаря ви, братя затова че ни отървахте от туският *** навремето!А след това и от болния мозък Хитлер.

18

Охранителят-София

преди 7 години

Евала 20-ти! Много сме! Силни сме! :)

17

Анонимен

преди 7 години

До 20Кои са моите шефовр само не разбрах понеже такива нямам... Или не мога да говоря в полза на герб ако не ми плащат така ли ? :)

16

Анонимен

преди 7 години

Булгаропитека все чака на някой да дойде да му оправи проблемите, така е свикнал от време оно. Нимога няма да погледне себе си и да се опита да направи нещо когато е по лесно да мрънка и да вини някой друг. А пък недай си боже някой да го направи веднага ще измеят куп помия отгоре му.

15

Анонимен

преди 7 години

До 5. Отдавна съм си взел мизерния живот в ръце и не чакам никой да ме оправя. Работя на две места, но от такива като тебе и твоите шефове не мога да изплувам. Омръзна ми от бюрократи, мутри и разни облагодетелствани малцинства на които виж ли, лошите българи нарушавали правата. Отвратен съм от *** на възлови места в администрацията. И не бягам в чужбина да живея като бял човек и да се правя на отворен по форумите. Желая тази държава поне да се върне на икономическото положение на което беше

14

Анонимен

преди 7 години

До 11Хахаха точно така дните ми минават в подкупи на власта хаха *** шмиргелите ви

13

Турчин

преди 7 години

до 1 ****за *** и щеркати имам ГОЛЯМА близалка :)

12

Анонимен

преди 7 години

До 11Ти вземи се лекувай.

11

Анонимен

преди 7 години

.....но при соца цъфтеше- тотален фалит, бяхме минали на купони- пазя си ги за спомен- не можах да преодолея опашките по магазините. Тогавашните верни синове и дъщери на партията яхнаха собствени самолети, събудиха се с банки, курорти, заводи и преедприятия- няма ДА ГЛАСУВА БЪЛГАРИНА ЗА ТОЧНАТА ПАРТИЯ ФАЛИРАТ БАНКИ, ПОКАЧВАТ ЦЕНИТЕ ЗА ДА ПРЕДИЗВИКАТ ИНФЛАЦИЯ- ДА ВЛЕЗЕ ДАНС И ДА СМАЖЕ ПСЕВДО ИНДУСТРИАЛЦИТЕ НИ КОИТО ДЪРПАТ РАЗВИТИЕТО НА ДЪРЖАВАТА НАЗАД- СИГУРНОСТТА НА ДЪРЖАВАТА Е ЗАСТРАШЕНА.

10

Анонимен

преди 7 години

До 9Хаха революция каза :D не може да има революция когато нямаме нация на която да и пука, аз лично съм вдигнал ръце от тази кочима и работя по имиграцията ми в канада догодина. Нищо не става от тази държава докато има народ с див балкански манталитет.

9

Анонимен

преди 7 години

Вицът на деня - "България куца при корупцията"

8

Охранителят-София

преди 7 години

Ти пак къв си бе 5-ти с това изказване? Аре отивай на работата или днес няколко измамки,малко подкупче на власта и пей сърце и много разплакани хора след теб!Да му ......на....!

7

Анонимен

преди 7 години

Тази държава е крайно време да бъде закрита. Дори Румънците са по напред от нас като нация. Ама те нямат пропадналия славянски присташки ген.

6

Анонимен

преди 7 години

Дълъг, стига с тези седенета на стол, ами вдигай народа на революция, защото ония самозабравилите се от друго не разбират!!

5

Анонимен

преди 7 години

Матеряла не е просто зле а направо негоден за употреба. От едната страна пенсии които ще гласуват и за дявола за някой лев а от другата новото поколение некадърни *** населяващи главно фитнес залите. И господ да слезе да ви управлява все тая.