91

Реалист

преди 7 години

До ПРОСТО ЧОВЕК 109 Единствения смислен коментар.Браво! Между фашизма и комунизма няма никаква разлика. И двете идеологии са човеконенавистнически.За тях хората са стадо което трябва да се контролира с насилие.Убииството на милиони е без значение за "великата идея".

90

Реалист

преди 7 години

Сотношение 3 към 1.

89

До Правда

преди 7 години

А ти руския вестник Правда ли си ?За теб само *** на коментарите.

88

????????????????????

преди 7 години

отбелязва АП , пише БТА , предаде Асошиейтед прес.

87

Правда

преди 7 години

"Днес.бг", защо е изтрит коментарът ми с номер 99?Вие демократичен сайт ли сте?

86

До Анонимен 103

преди 7 години

Никой не оспорва и принос за Германия от окупирана Европа, но от него само нефтените полета на Румъния са от особено значение. Нали когато на 26.06.1940 год. Сталин окупира съседна Бесарабия, Хитлер е разбрал смъртната опасност за Германия от тайния замисъл на руснаците да го лишат от единствените възможни доставки на нефт за Германия. И тогава заповядва разработванета на операция "Барбароса", просто е нямал избор!

85

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 104Сериозно.... чушки, домати, *** кожи... А пристанища, инфраструктура, жп-гари, корабите и влаковете, превозващи товари, тежката промишленост... Абе ти май за нищо ги нямаш тези опростени 75 млрд.?! Я вземи се пообразовай малко пък и колко "разрушена" да е била Европа?!

84

Анонимен

преди 7 години

До ПравдаЦялата тази помощ е платена на хамериканците, мозък... и то в злато! За разлика от опростения на Германия заем към България, която икономика е работила за Вермахта през периода 41-44 г.! Трябва да си много ограничен за да разглеждаш толкова едностранно нещата - явно за теб Вермахта не е получавал помощ от никой - така ли?!? Цяла Европа, вкл. концлагерите са работили за източния фронт, мозък...

83

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 100Ако помоща от САЩ с подводници и други непреки пътища към СССР е била 10-30% и то при обръщане на хода на войната, то какво да кажам за 100%-та помощ от цяла окупирана Европа по същото време за Вермахта?! Цялата икономика на Европа, вкл. на бедна България е работила за нацистите! По приблизителни данни 75 млрд. тогавашни лева е бил отчетения заем само от България за Германия, който е бил опростен на парижката конференция след войната! Образовай се повече преди да плещиш!

82

Правда

преди 7 години

Коментар 99 е отговор на коментар 97 Анонимен!

81

Анонимен

преди 7 години

До До невежите!От 82Чел съм повече от цялата путлерастка *** пилеща тук, безродни и зомбирани русифиле. И мога да ти кажа, че по-безмозъчни от путинистите-русифили няма никъде по-света.

80

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 83Каква "помощ" за СССР по време на войната бе, "мозък"?! Цяла Европа с изкл. на острова по това време е била под нацистки ботуш и цялата икономика на Европа от прасетата на Дания до инфраструктурата на България е била впрегната да работии за нацистите, вкл. с войски от Италия, Унгария, Румъния, Финландия, Прибалтика и др. Знаеш ли колко милиарда са опростените заеми за Германия от България по това време!? Нищо не знаеш, а плещиш глупости! Помощ от САЩ.... не повече от 10%...

79

do 95

преди 7 години

ти сириозно си се притеснил от русофобство заразен я вземи и прочети

78

Анонимен

преди 7 години

В Русия трябва да празнуват ден на СРАМА днес. Да не забравяме кой нападна - Полша , Финландия и прибалтийските страни без причина и незаконно? АгресорА Сталин изби милиони християни и над 20 милиона млади руснаци .

77

Анонимен

преди 7 години

в Германия днес празнуват арабската пролет! Молят се да дойдат руснаците отново, да ги освободят от еврогейството

76

????????????????????

преди 7 години

отбелязва АП , пише БТА , предаде Асошиейтед прес.

75

Анонимен

преди 7 години

То ти стига един Достоевски. Или Толстой. Всяка втора страница казаците ходят в кръчмата, половината герои са я алкохолици, я някакви тотално изкривени типажи.Или Гогол. "Ревизор" е велика книга, просто сърцевината на руската душа - коленопреклонство, дребнавост, угодничество пред властта, плюшкинство (неслучайно е станало нарицателно).И аз казвам - четете, та да разберете за какво иде реч.

74

Анонимен

преди 7 години

Четете руска литература от преди 1917 и тотално ще се отвратите от руснаците!Имали са велики писатели, описващи нищетата на руските хора, пиянството и злобата.След 1917 г СССР не е произвел нищо добро, затова сега опитват да го забравят и почват да величаят царизма.Затова сега Русия се рекламира само с постигнатото до 1917 г.

73

Анонимен

преди 7 години

И аз смятам, че човек трябва да чете руска литература. Повечко. За да разбере какво всъщност е руснакът и че никога не трябва да прилича на него.

72

До невежите!

преди 7 години

80, 82,84 и други невежи и изпълнени с безумна любов към новия голям брат и омраза към всичко що е руско...Четете, четете, четете! Може би ще запълните поне малко безмозъчните си глави!