234

Анонимен

преди 7 години

Slavi bil mislel za horata.Edin normalen chovek se jeni i purvom se griji za semeisvoto si,a posle za horata.Kak misli za horata kato privikva samo prostitutki???Za nishto ne stava Slavi.Izpolzva strahovete na horata,za da vleze v politikata,no toi iska samostoyatelno,nezavisimo za da napravi zavisimi horata kato 25 g politiko ciliviization

233

Анонимен

преди 7 години

Смешен плач.

232

Анонимен

преди 7 години

За пет дни се четат 3 книги. Но пък това не е новина и нe те прави известен, не че оплаквам) напротив.

231

Анонимен

преди 7 години

Денят на победата! Вставаааай Страна Огромная!Вечна признателност от българския народ, братя!

230

Анонимен

преди 7 години

до 271 Че Слави да не е кандидат за депутат, бе ***?

229

Анонимен

преди 7 години

до 259 Кой нормален човек ще си избере при мажоритарна система мутра за депутат? Ти ако знаеш че дадено име е мутра ще гласуваш ли за него? Маллоумник такъв?

228

Анонимен

преди 7 години

265 Бареков ако беше дошъл вчера при Слави, народа щеше да му тегли един бой на тоя.

227

Анонимен

преди 7 години

до 265Къде видя Бареков вчера при Слави, бре? Дойде карбовски, а не Дуддука!

226

Анонимен

преди 7 години

do 263 А не ти ли дойде на ум в плиткия мозък, че тази шапка с надпис USA нарочно си я бе сложил на главата си, и вчера един човек му подаде шапка досущ като неговата, но с надпис Bulgaria. Слави си свали шапката, сложи си тази с надпис Bulgaria, a тази с надпис USA я подаде на човека казвайки му: Заповядай! Уааахахха... Толкова сте пррости, че нямам думи!

225

Анонимен

преди 7 години

Само пречи на правителството да гради държавата. Пратете им полицията да ги смачка с палките и да си затварят устите за в бъдеще. Може и едно дело да му образуват на тоя и да отива в затвора

224

1926

преди 7 години

Идеалната комбинация Трифонов-Бареков,няма по-големи *** хахаха.

223

Анонимен

преди 7 години

Ей плесен ,дреме ми оя за тоя псевдо патриот и последователите му (*** като теб). Тоя освен огромен изпростител на народа е всичко друго ,но не и шоумен (мутра,бизнесмен). Така ,че мирен Балкане (мухале).

222

Анонимен

преди 7 години

Вместо usa на шапката може и череп с два кокала да сложи, същия ефект ще има. Те нали всичките им президенти са от тази секта.

221

гп

преди 7 години

Ей, мухъли, Слави прави неща за България и е истински патриот още от времето на Каналето и преди това. Той е направил повече за България в много отношения, отколкото вие за три живота. Кого плюете? Този, който се опитва да защити интересите ви и е един от малкото, които знаят как да потърсят не само своите права, но и правата на цял народ? Мухъли такива, вместо и вие да протестирате, плюете Слави тука! Не го заслужавате!

220

Koko

преди 7 години

А, бареков бил евродепутат :))). От новината Разбрах едно. Бареков и трифонов получават пари от едно и също място

219

До Трак

преди 7 години

Виждам че си анти руснак и това си е твой избор, аз съм за България, но за съжаление задачата на сегашния ни господар през океана, е да ни затрие от лицето на земята като народ. По този начин ще им е още по лесно да ни заробят. Русия никога не е имала тези амбиции, колкото и да не обичах комунизма. Нека не се лъжем ако искаме да оцелеем като народ.

218

Анонимен

преди 7 години

смешнико на зградата ли протестираш

217

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 7 години

Честит Ден победьй !Смърт на глобализацията !Смърт на мултикултурализма !Долу Новия световен ред !Свобода на народите !

216

Охранителят-София

преди 7 години

Уважавам мнението на хората и не нападам и не обиждам! Моето е такова: Има нужда от промяна в избирателният кодекс и референдумът може да е тя! Няма нищо по добро от народното активно участие в управлението!При минимална заплата от 360лв. и пенсия около 200лв. постигнато от досегашни управляващи си е истински геноцид за българските хора! Така,че мисля,че трябва да сме и ние на жълтите павета!

215

Анонимен

преди 7 години

Проблемът с некадърността и безотговорността на политиците не могат да се решат чрез промяна на изборния кодекс,а с въвеждане на правилна система на заплащане в държавното управление!Обещанията на депутатите и изпълнението им трябва да се обвържат договорно!За целта депутатите трябва да получават гласуваните си заплати и допълнителни плащания авансово ,чрез заем от банката!Заемът ще се покрива от бюджета само при изпълнени обещания и ангажименти!Всичко останало е "ала-бала за хандбала"!